Back to top

Önkénteseket keresnek

Publikálva: 2020, március 19 - 15:36
Városunkban jelenleg több mint négyezer-kétszáz 65 év feletti szépkorú él. Sokukat ezekben a napokban is közvetlen családjuk segíti, másoknak azonban nem adatik meg segítség. Dunaszerdahely Város 2020. március 16-án felhívást tett közzé, melynek értelmében ebben a rendkívüli helyzetben „Segítsünk közösen“ magányos, idős embereknek az élet alapvető szükségleteinek bebiztosításában.
Önkénteseket keresnek

Az elmúlt két napban a városháza szociális munkatársai  több mint húsz segítségnyújtási kérelmet jegyeztek be. A szóban forgó személyeknek már most igyekszünk minden szükségeset bebiztosítani.

A szolgáltatásnyújtáshoz a szociális osztály öt alkalmazottja áll rendelkezésre. Kérésünkre a Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Területi Egylete is biztosított minket affelől, hogy számíthatunk munkatársaikra. Önkéntes segítséget kértünk további dolgozóinktól – az ápolóinktól, akik rendelkeznek a rászorulók gondozásával és ápolásával kapcsolatos szükséges ismeretekkel és készségekkel, továbbá megszólítottuk a dunaszerdahelyi Karitászt is.

Jelenleg a szükség esetére olyan önkéntesek listáját állítjuk össze, akik hajlandók a segítségnyújtásban részt venni, akár a védőmaszkok kihordásában.

Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni az önkéntesek soraiba és segíteni az Ön utcájában vagy városrészében élő lakosoknak, kérjük, töltse ki a következő formanyomtatványt. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsMJLkNbvjbZYZRfx8hEUsvvhXYA1K....

Mindenki segítségét nagyra becsüljük.

dunstreda.sk

Ezt már olvasta?

Cookies