Back to top

A nyugdíjasklubban is köszöntötték a jubilánsokat

Publikálva: 2018, november 7 - 06:35
A városi nyugdíjasklub kerek évfordulós szépkorúit köszöntötték kedden.

Lepi Mária, a klub vezetője üdvözölte a jubiláló klubtársakat, külön kiemelve a két - férfi lévén elárulható a koruk - 90 éves tagot: Lengyel Istvánt és Rácz Jenőt. Örömmel közölte, az idén 39 tagjuk ünnepel kerek, vagy 5-el végződő születésnapot - 31 hölgy és 8 férfi.

A dunaszerdahelyi Dúbrava Gimnázium diákjai szintén köszöntötték az évfordulósokat, majd kis meglepetést adtak át nekik. A Vidékfejlesztési Szakközépiskola diákjai pedig zenés-verses összeállítást hoztak az ünnepelteknek, melyért nagy taps lett a jutalmuk.

Hájos Zoltán a város és önmaga nevében is üdvözölte a jubilálókat. Szavai szerint nem tudnak mindenkit a születésnapján felköszönteni, ezért öröm számára, ha egy kis ünnepség keretében, együtt köszöntheti őket az önkormányzat nevében is. Elmondta, a szépkorúak elsősorban azt ünneplik, ami mögöttük van, arra emlékeznek, hogy mi az az élettapasztalat, mi az a jó dolog, amit a közösségért, a családjukért tettek. "Hálát adhatunk a jó Istennek, hogy megadta Önöknek ezt a kerek évfordulót, remélem, ez erőt is ad a jövendőben, hogy a következő kerek évfordulót is együtt tudják ünnepelni szeretteikkel, a nyugdíjasklubban pedig a barátaikkal, az ismerősökkel."

A köszöntők után előbb közösen koccintottak a jubilánsok egészségére, majd Dunaszerdahely városának ajándékát is megkapták az ünneplők. A helyi nyugdíjas egyesület is átadta ajándékát azoknak, akik az egyesületi tagság mellett egyben a klub tagjai is.

Lepi Máriától azt is megtudtuk, hogy a 39 jubilálóból az életkor megoszlása szerint két 90, két 85, hét 80, tizenhárom 75, nyolc 70 és hét 65 éves klubtagot ünnepeltek az idén.

Ezt már olvasta?

Cookies