Back to top

A nyugdíjas panziók hölgylakóit köszöntötték

Publikálva: 2024, március 14 - 13:16
A nemzetközi nőnap alkalmából a nyugdíjas panziók hölgylakóit köszöntötte városunk vezetése.
A nyugdíjas panziók hölgylakóit köszöntötték

Pongrácz Kálmán, a panziók igazgatója megköszönte a Dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola Szabó Gyula 21 diákjainak és tanárainak a kedves kultúrműsort, majd köszöntötte a város nevében érkező vendégeket, Dunaszerdahely alpolgármestereit: Karaffa Attilát és Puha Györgyöt, illetve a városi hivatal szociális osztálya munkatársait.

Puha György a város vezetése és az önkormányzat nevében köszöntötte a hölgyeket.

Március 8. alkalmából világszerte ünnepeljük a nemzetközi nőnapot, városunk vezetése pedig már hagyományosan, évek óta köszönti a panzióban élő hölgyeket is ezen ünnep alkalmából, hogy a nők iránti tiszteletet és megbecsülést kifejezésre juttassa – mondta városunk alpolgármestere, majd hozzátette: helyénvaló, hogy egy nap külön is köszöntsük a nőket, hiszen ők azok, akiknek az életünket köszönhetjük, ők tartják össze a családokat, nevelik gyermekeinket.

„Külön öröm, hogy családias környezetben, szép kultúrműsorral tudjuk köszönteni a hölgyeket és kifejezni a nőnap valódi üzenetét, amikor kifejezzük tiszteletünket, megbecsülésünket életük és munkájuk előtt” – tette hozzá Puha György.

Karaffa Attila ünnepi köszöntőjének elején Márai Sándor szavaival köszönte meg a hölgyeknek mindazt, amit tesznek.

Nagy szeretettel és tisztelettel gondolunk nőnapon a nőkre; elsősorban családtagjainkra, majd pedig közösségünk hölgytagjaira, azokra, akiket sokszor a gyengébb nemként szoktunk említeni, pedig ez mennyire nem igaz: mert szívósak, teherbírók, kitartók és áldozatvállalók – emelte ki városunk alpolgármestere, majd hozzátette: köszönettel és hálával tartozunk a nőknek egész életünkben.

Ünnepi köszöntője végén Karaffa Attila Dunaszerdahely város önkormányzata nevében köszöntötte a hölgyeket nőnap alkalmából, további nyugodt és boldog éveket kívánva.

A köszöntő szavak elhangzása után a Dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola Szabó Gyula 21 diákjainak kedves kultúrműsora mellett virággal ajándékozták meg a panziók hölgylakóit.

Az ünnepi köszöntőn készült további felvételeinket megtekinthetik képgalériánkban.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies