Back to top

Nyitrakörtvélyesen már a nyolcaddöntő a tét

Publikálva: 2017, szeptember 26 - 20:25
Szerdán 15.30 órai kezdettel a IV. ligában szereplő nyitrakörtvélyesi OFK otthonában játszik kupamérkőzést a DAC.

A 2017/18-as kupaszezonban együttesünk eddig két találkozót abszolvált a harmadik liga pozsonyi csoportjának résztvevői ellen. Augusztus elején a pozsonyivánkai FK Slovan otthonában diadalmaskodtunk 3:1-re (gólszerzők: Divković, Davis 11m, Čmelík), két hete pedig 3:0-ra győztünk Dévényújfalun (Čmelík, Malec, Ashiru).

A nyolcaddöntőbe jutásért Róbert Fico miniszterelnök szülőfalujában, Nyitrakörtvélyesen küzd meg a DAC. A helyi OFK a Nyugat-szlovákiai Kerületi Labdarúgó-szövetség IV. ligájának délkeleti csoportjában szerepel, ahol a hetedik fordulót követően a tizenhat fős mezőny 13. helyén áll. A Ladislav Fajin - Jozef Ducký edzőpáros együttese egyébként a hétvégi fordulóban Nemeshódosban szenvedett 1:0 arányú vereséget. A csapatot három egykori ligás játékos erősíti: a volt válogatott Peter Doležaj (36 éves), a 2000-es nyári olimpiát is megjárt Miloš Krško (37), valamint Andrej Masarovič (38).

A Slovnaft Cup szabályai szerint a 4. fordulóban is egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyespárbaj következik. Az ötödik, nyolcaddöntős játéknap hivatalos időpontja 2017.10.18-a; a párosításokat október 5-én, sorsolás útján jelölik ki.

A Slovnaft Cup 4. fordulójában a IV. ligás OFK Hrušovany otthonában szerdán 15:30-órakor lépünk pályára, játékvezetők Mastiš - Hancko, Galo.

SZURKOLÓI ÚTMUTATÓ

A hazai klub értesíti a szurkolókat, hogy a stadion kapui 13.30-kor, két órával a kezdés előtt nyílnak. A befogadóképesség eléréséig rendelkezésre áll a stadion területén található parkoló, méghozzá 1 euro/autó felárért. Járműveiket a közeli utcákban is leparkolhatják, mivel a stadion mellett fut a forgalmas Nyitra-Tapolcsány főútvonal, ahol nem ajánlott a parkolás.

A DAC szurkolói számára külön beléptetés lesz a stadionba és egy saját szektor a vendégkispad mellett.

A mérkőzésre szóló belépőjegyek ára 3 euró, hölgyeknek és gyerekeknek tizenöt éves korig a belépés díjtalan.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Slovnaft Cup
Cookies