Back to top

Nőnap a panziókban

Publikálva: 2016, március 8 - 13:06
A városi idősotthon nyugat-lakótelepi és Barátság téri intézményeiben köszöntötték a hölgyeket a város vezetői a nemzetközi nőnap alkalmából.

Dr. Hájos Zoltán polgármester, dr. Horváth Zoltán, A. Szabó László alpolgármesterek, és Pongrácz Kálmán igazgató, valamint a városi hivatal munkatársai köszöntötték fel ma az egybegyűlt hölgyeket.

Elsőként kis kulturális műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola tanulói, majd Hájos Zoltán polgármester szólt a jelenlévőkhöz. Köszöntő beszédében kiemelte, a nőnap a szebbik nem elismerésének kiemelkedő ünnepnapja, mely valóban igazán szívből jövő ünnep.

„Természetesen ezen a szép napon nemcsak lélekben kell köszöntenünk a világ valamennyi lányát és asszonyát, hanem közösségeinben, munkaközösségeinkben is méginkább oda kell figyelnünk rájuk” – emlékeztetett Hájos Zoltán.

Történelmi példák említésével igazolta, hogy a társadalom fejlődése során a nőknek elvitathatatlanul mindig is fontos szerepük volt, és ma is egyik legerősebb pillérei jelenünknek.

Végül a polgármester és az alpolgármesterek kis figyelmességgel, virággal és csokoládéval kedveskedve fejezték ki tiszteletüket az idősotthon lakóinak.

Ezt már olvasta?

Cookies