Back to top

Nőnap a nyugdíjasklubban

Publikálva: 2024, március 14 - 15:37
A városi nyugdíjasklubba látogatott el március 14-én az önkormányzat képviseletében Hájos Zoltán polgármester, valamint Karaffa Attila és Puha György alpolgármester, felköszönteni a hölgyeket a nőnap apropóján.
Nőnap a nyugdíjasklubban

A városvezetőket, valamint a Szociális Szolgáltatások Központjának vezetőjét, Bíró Johannát és a városi hivatal szociális osztályának a dolgozóit Alföldy Rozália, a klub vezetője fogadta és üdvözölte, majd elsőként a Dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola Szabó Gyula 21 diákjai adtak zenés, verses kultúrműsort.

A nyugdíjasklubot teljesen megtöltő szépkorú hölgykoszorút aztán Hájos Zoltán polgármester köszöntötte, aki a nőknek a mai társadalomban betöltött szerepét hangsúlyozta. 

„Sajnos manapság is vannak olyan helyek, ahol nincsenek az őket megillető megbecsülésben a hölgyek.

Úgy tűnik, csupán egy nap a naptárban sokfelé a nőnap, én viszont úgy gondolom, nem csak ez a nap, hanem az összes többi arról a megbecsültségről és szeretetről kellene szóljon, ami megilleti a hölgyeket”

– fogalmazott a polgármester.

„A nők azok, akik a szeretetükkel, az odaadásukkal biztosíták a család összetartó erejét.

Ma szimbolikusan egy-egy szál virággal ezt is megköszönjük nekik”, tette hozzá, majd a két alpolgármesterrel együtt apró figyelmességgel kedveskedtek a jelenlévőknek.

A nyugdíjasklub programja a köszöntőt követően már a kikapcsolódásé lett – Érsek Rezsi szórakoztatta ugyanis fellépésével a megjelenteket, mindannyiuk megelégedésére.

(nagy)

Ezt már olvasta?

Cookies