Back to top

Programok sokasága Sikabonyban

Publikálva: 2018, december 1 - 23:35
A Sikabony Polgári Társulás a karácsonyváró időszakban is, hasonlóan az év többi szakaszához, gazdag programkínálattal várja a városrész lakóit.

December 1-jén a sikabonyi Betlehem megépítésére és a fenyőfaállításra hívták a segíteni vágyókat – hogy december 2-án 15.30 órától a városrész adventi gyertyáját gyújthassák majd meg, ünnepi keretek között.

Advent második vasárnapján, december 9-én 15 órakor a Mikulás érkezik meg a közösségi házba, hogy a gyerekeket megajándékozza, majd december 16-án 15 órától a jubilánsokat köszöntik, s velük együtt gyújtják meg az adventi koszorú harmadik gyertyáját.

A december 23-ai, utolsó adventi gyertya meggyújtását követően pedig az év utolsó napján, 31-én várják szeretettel szilveszterezni a sikabonyiakat és dunaszerdahelyieket a közösségi házba.

Simon Ferenc, a társulás vezetője szerint minden igyekezetük hiábavaló volna, ha nem állna a vezetőség mögött az a lelkes, tenni akaró csapat, amely mindenben segíti őket – velük együtt kívánnak minden olvasónak áldott adventet! 

Ezt már olvasta?

Cookies