Back to top

Nikola Krstović: Most tízet, a következő szezonban pedig még többet

Publikálva: 2021, október 29 - 11:47
„Az ideérkezésem előtt hallott mindegyik pozitív információ igaznak bizonyult a klubról. Nagyon boldog vagyok itt.” A montenegrói támadó egyelőre még csak szokja az új környezetet, de már megvan az idei szezonra felállított célkitűzése.
 Nikola Krstović: Most tízet, a következő szezonban pedig még többet

Nikola Krstović szeptember elején a Crvena Zvezda Belgrádtól érkezett a DAC-hoz. A hírek egy tehetséges futballistáról szóltak, aki a fiatal kora ellenére már elhódította hazája, a montenegrói élvonal gólkirályi címét, és aki kétszeres szerb bajnoknak és egyszeres szerb kupagyőztesnek mondhatja magát. Immár ötödik éve tagja a 21 éven alatti válogatottnak is.

Az érkezése óta mindegyik bajnoki találkozón szerepet kapott, ami 6 pályára lépést jelent. A legutóbbi három fordulóban már a kezdőcsapat tagja volt, és az Aranyosmarót elleni összecsapáson az első gólját is megszerezte a Fortuna Ligában. „Remek érzéseim vannak a klubnál eltöltött néhány első hét után. Az ideérkezésem előtt hallott mindegyik pozitív információ igaznak bizonyult a DAC-ról. Nagyon boldog vagyok itt. A csapattársak remekül fogadtak, de mivel már a zajló szezon közben érkeztem, a játékrendszerünk és a taktikai hadrendünk egyes elemeit még mindig csak próbálom elsajátítani, de minden nappal javulok ebben a tekintetben is.”

Ahogy azt említettük, Nikola már meg is szerezte első találatát a DAC színeiben. „Különleges, fantasztikus érzés volt. Azzal a céllal érkeztem, hogy gólokkal segítsem jó eredmények eléréséhez a csapatot.”

Ha már szóba kerültek az egyéni célkitűzések, mennyi gólt szeretne lőni az idei szezonban a 45-ös mezben futballozó játékos? „Ismét meg kell említenem, hogy később csatlakoztam a csapathoz. Ezért azt mondanám, hogy a jelenlegi idényben legalább tízet. A következőnek azonban sokkal nagyobb ambíciókkal vágok majd neki.”

A góljai számát már a poprádi stadionban gyarapíthatja, ahol a liptószentmiklósi újonc fogadja az ellenfeleit. Krstović első alkalommal lép pályára ellenük. „Még nem csaptam össze velük, de mindenképpen egy nehéz találkozóra számítok, amely nagy fontosággal bír számunkra. Sorozatban három győzelmet arattunk, és az újonc ellen is folytatni akarjuk a sikerszériánkat. Bízom benne, hogy holnap és egy hét múlva is sikerül begyűjteni a három pontot, és jó hangulatban utazhatunk majd el a novemberi válogatott mérkőzésekre.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies