Back to top

Nehéz hétvége után az utánpótlás korú kézis lányok

Publikálva: 2023, április 26 - 06:09
Az elmúlt hétvégén a HC DAC több korosztályos csapata is pályára lépett. Mint írják, a mérkőzések több, nehéz helyzet elé állította mind a játékosokat, mind a vezetőket. Ám a lényeg: az éles és kemény helyzetekből lehet a legtöbbet tanulni és okulni.
Nehéz hétvége után az utánpótlás korú kézis lányok

Így nyilatkoztak a HC DAC fiatalabbjainak hétvégi mérkőzéseiről az edzők:

Prikler Silvia, U19: „Nehéz mérkőzésnek néztünk elébe, amelyen sajnos most nem arattunk sikert. Az első negyedórát követően már tetemes hátrányban voltunk. A félidő jót tett a játékunknak, mert fordulás után sikerült három gólra megközelíteni a Vágsellye csapatát, de az áttörés elmaradt, a különbség pedig többszörösére nőtt a végére. Igyekszünk tanulni a hibákból, újult erővel törekedni a bajnokságban megszerezni a lehető legjobb pozíciót.”

1. Liga 23. forduló U19
2023. április 23., Vágsellye

HK Slovan Duslo Šaľa (Vágsellye) - HC DAC Dunaszerdahely: 40-28 (19-13)

Brunczvik Tünde, U17: „Csalódott vagyok az első félidei teljesítményünk miatt. Hiányzott a megszokott kemény védekezésünk és támadásban is bátortalanul, lassan játszottunk. Sajnos egyik meghatározó játékosunk sérülést szenvedett, így kevesebb volt a cserelehetőségünk is. A félidőben már sajnos 8 gól volt a hátrányunk. Innen kellett megkezdenünk a felzárkózást a második félidőben, ami egy darabig jól is haladt, 3 gólra sikerült is, de a kulcsfontosságú pillanatokban hibáztunk, így reális egyenlítési esélyünk nem volt.”

1. Liga 23. forduló U17
2023. április 23., Vágsellye,

HK Slovan Duslo Šaľa (Vágsellye) - HC DAC Dunaszerdahely: 31-25 (17-9)

Gútay Straka Mária, U14B: „Picit csalódott vagyok, mert ez a mérkőzés nyerhető lett volna, saját magunk tettünk lehetetlenné. Védekezésben nem voltunk elég kemények, ami rá is nyomta a bélyegét a mérkőzésre. Támadásban sokszor bizonytalanul és pontatlanul játszottunk sajnos.”

U14 B, 2023. április 23.
Vágsellye 2 - HC DAC Dunaszerdahely: 25-18 (11-11)

Gútay Straka Mária, U12: „Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Vágsellye csapata nagyon jól szerepel a nyitrai bajnokságban. A mérkőzés nehezen indult, többször bizonytalanok voltunk, védekezésben és támadásban is sokat hibáztunk. Ennek ellenére nem adtuk fel, küzdöttek a lányok, és próbálták javítani a hibákat. A harmincadik percre sikerült is kiegyenlíteni, majd megfordítani a mérkőzést. Nem volt a legjobb mérkőzésünk, de ennek ellenére nagyon örülök, mert az eredmény magáért beszél, ilyen mérkőzésekből sokat lehet tanulni.”

U12, 2023. április 23.
Vágsellye 2 - HC DAC Dunaszerdahely 16-18 (13-10)

Facebook / HC DAC, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies