Back to top

Néhányan helytelen parkolással akadályozzák a hulladék elszállítását

Publikálva: 2020, december 7 - 09:02
Dunaszerdahely egyes városrészeiben meghatározott menetrend szerint történik a közületi hulladék elszállítása. A kommunális szemét begyűjtését és elszállítását végző cég azonban csak akkor láthatja el hiánytalanul ezt a feladatot, ha hozzá tud férni a kukaketrecekben lévő konténerekhez.
Néhányan helytelen parkolással akadályozzák a hulladék elszállítását

A gépjárművezetők döntő többsége körültekintően parkol és nem állja el autójával a ketrecek bejáratát. Sajnálatosan, ennek az ellenkezőjére is van példa, amikor a hulladékbegyűjtést végző alkalmazottakat a rossz helyen parkoló autó akadályozza meg abban, hogy elszállíthassák a kommunális hulladékot. Az elmúlt hétvégén a Keleti lakótelepen akadt erre friss példa.

A Városi Hivatal illetékes osztálya ismételten felhívja a lakosok figyelmét arra, a karácsonyi ünnepek közeledtével is körültekintően parkoljanak a kukaketreceknél és  gépjárművükkel ne akadályozzák a kukák kiürítését végző cég munkáját.  Ezzel jelentős mértékben hozzájárulnak a folyamatos szemételhordás biztosításához az ünnepek idején is, amikor rendszerint több szemét gyűlik össze.

forrás: dunstreda.sk/pve

Ezt már olvasta?

Cookies