Jelenlegi hely

Ne hagyja ki! Szombaton ingyenes programok a Thermalparkban

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, szeptember 4 - 06:16 | Színes
Kapcsolódjon ki családjával a Thermalpark szombati családi napján! Ingyenes szórakoztató délutánra várják a családokat - kicsit és nagyot egyaránt - a tóparti sétányra.
Ne hagyja ki! Szombaton ingyenes programok a Thermalparkban

Ugye emlékeznek rá? Ahogy korábban már írtunk róla, holnap, szeptember 5-én egész nap a szórakozásé a főszerep a Thermalpark promenádján. A délelőtt lezajló halászléfőző verseny eredményeit is megkóstolhatják a 11.00 órától kapuit nyitó családi napon, ugyanakkor további sok-sok szórakoztató, kedves program várja a családokat.

A Dunaszerdahelyi Szabadidőközpont és a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ munkatársai mindent megtesznek azért, hogy gyerekarc ne maradjon festetlenül, gyerekkéz ne maradjon kézműves foglalkozás nélkül, népi és fajáték pedig ne heverjen parlagon...

Jön a Csavar Színház és a Vekker műhely, akik szintén a gyerekeket célozzák előadásaikkal, és zene nélkül sem maradnak a délután kilátogatók, hiszen a Groove Train és a Shadows DS Club kápráztatja el zenéjével a vendégeket.

Hogy a gyerekek is átérezhessék, micsoda sport a horgászat, számukra is meghirdetnek egy horgászversenyt, még a botot is saját kezűleg készíthetik el. A hatalmas vizes felületet kihasználva pedig vízibiciklizésre is lehetőség lesz - és ezen a délutánon ugyanúgy, mint a többi program - ez is ingyenesen!

A Thermalpark családi napjára a belépés ingyenes, de csak a kijelölt területre érvényes, a Thermalpark medencés részére nem. A családi programok szintén ingyenesek.

Az ételeket az egyes standokon zsetonokkal lehet fizetni, melyek megvásárolhatók a rendezvény helyszínén.

A szombat délután programjai:

11:00   kapunyitás

13:00   Shadows

14:00   Horgászverseny és Halászléfőző verseny eredményhirdetés

15:00   Csavar színház - Asszooony!!!  című gyermekelőadás

16:00   Groove Train

16:00   Gyermek horgászverseny - a gyerekek saját kezűleg készítenek horgászbotot

16:30   Vekker műhely - A sárkány, aki nem akart aludni (nevelési foglalkozás ovisok és 1-2. évfolyamos diákok számára)

12:00-18:00 között fa- és népi játékok, kézműves foglalkozások várják a gyerekeket

Halételek és egyéb finomságok!

-rovin-

Címkék: Thermalpark