Back to top

Nagy érdeklődés övezte az Egészségnapot a Thermalparkban

Publikálva: 2023, május 23 - 19:06
Hétfőn Egészségnapot tartottak a dunaszerdahelyi Thermalparkban, a vendégek megismerhették és kipróbálhatták a termálfürdő szolgáltatásait és tanácsokat kaptak a számukra legmegfelelőbb kezelésekről.
Nagy érdeklődés övezte az Egészségnapot a Thermalparkban

A kellemes fürdőzés mellett számos egyéb szolgáltatás is elérhető a Thermalparkban, amelyek jó hatással vannak a vendégek egészségére. A szaunavilágban finn, infra- és bioszauna, gőzkabin, valamint hideg vizes merülőmedence és meleg vizes jakuzzi is a látogatók rendelkezésére áll. A szaunázás erősíti az immunrendszert, élénkíti a vérkeringést, az izzadás pedig    segíti    a    szervezetben    felgyülemlett    méreganyagok/salakanyagok    távozását a szervezetből. Emellett stressz oldó hatását is megemlítve segíthet ebben a rohanó világban kicsit kiszakadni a mindennapi hajtásból is. Érdekes információkat tudhattak meg a vendégek az akupresszúra jótékony hatásairól és a kényeztető masszázs mellett kipróbálhatták a VelusJet vízágyat. A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség standjánál pedig tudomást szerezhettek arról, mit érdemes még megnézni a Csallóközben és tippeket kaptak az igazán emlékezetes és pihentető kikapcsolódásra.

„A nyár közeledtével mindenki a medencébe és vízpartra vágyik, de szerettük volna felhívni a figyelmet a Thermalparkban elérhető többi nagyszerű szolgáltatásra is. Hiszen igazán pihentető, élményekben gazdag programot kínálunk a fürdőnkben és a régióban” – mondta Somogyi Gábor a Thermalpark igazgatója.

A Thermalparkban májusban is folytatódnak a kedvelt szaunaszeánszok, amelyekről a fürdő honlapján további információkat is találnak az érdeklődők. Hétfőn, szerdán és pénteken 13 és 21, szombaton 10 és 21 óra között tart nyitva a Szaunavilág. A masszázsközpontban hétfőtől vasárnapig 10 és 18 óra között várják a vendégeket.

(sajtóhír)

Ezt már olvasta?

Címkék: Thermalpark
Cookies