Back to top

Nagy buli volt a III. Sikisörfeszt

Publikálva: 2016, szeptember 12 - 10:38
Több mint ötszáz sörözni vágyót csalt ki a meghirdetett program és a kellemes meleg szombaton a Sikabonyi Közösségi Ház udvarára, a III. Sikisörfesztre.

Az évről évre egyre népszerűbb Sikisörfeszt nagy erénye a precíz szervezés és a jó helyszín: a Sikabonyi Közösségi Ház udvarában felállított, fedett sörsátorban idén valamivel több mint félezer látogató fordult meg, akik a többféle Staropramenen kívül a jónak ígérkező program miatt is a Sikisörfeszt mellett tették le a voksukat, és látogattak el a meleg szombat délutánon az eseményre.

A programban előbb fiatal csallóközi tehetségek léptek fel, így Nagy Viktória és Görcs Kiara, majd Lőrincz Roland énekét tapsolhatták végig. Őket a Südi Iringó Tánccsoport pezsgő előadása követte nagy sikert aratva, majd Varga Evelin énekelt híres slágereket, de a repper Senel Denisz is hatalmas ovációt kapott. Az i-re a pontot mindenesetre az E. T. Band bulija tette fel, ahol a közismert slágereket együtt énekelte már velük a közönség.

Természetesen a szervező, a Sikabony Polgári Társulás mindenre gondolt, ugyanis emellett beerpong, virslievő verseny, sörivő verseny, tombola és mindeféle más is szórakoztatta hajnalig a nagyérdeműt, akik a hűs sörök mellé finom pecsenyét, kolbászt, gulyást vagy többek közöt rétest is fogyaszhattak.

Kapcsolódó képgalériánk itt tekinthető meg.

Ezt már olvasta?

Cookies