Back to top

Nagy az érdeklődés – elfogyott szinte az összes előre lefoglalható időpont Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2021, január 22 - 08:37
Szinte az összes foglalható időpont elfogyott a hétvégi és a jövő hét eleji Covid-tesztelésre a városban. Már csak néhány, és mellette azok az időpontok szabadok, amelyeket a lakosok lemondanak – erre is van ugyanis lehetőség. Aki még nem talált időpontot, annak így érdemes többször próbálkoznia, mielőtt beállna a sorba.
Nagy az érdeklődés – elfogyott szinte az összes előre lefoglalható időpont Dunaszerdahelyen

Új, időpontfoglalásos rendszer igyekszik Dunaszerdahelyen a lakosokat szolgálni az előttünk álló országos „Covid-szűrésen” – a rendszer pár perces eltéréssel tette lehetővé az időpontok és a helyszínek foglalását. 

Óránként 30 fő tesztelése lehetséges egy-egy ponton az informatikai rendszernek köszönhetően, ráadásul nem kell majd tömegesen várakoznia az embereknek a mintavételi helyszíneknél. Így elosztottabb lesz a tömeg, illetve rendszerezetebb a szűrés a remények szerint.

Az online felületen már csütörtök délutánra elfogyott szinte az összes időpont, ami azt is mutatja, hogy rendkívül nagy az érdeklődés a tesztelés iránt. Remélhetőleg nem csupán kényszerből.

A városi hivatal arra kéri a lakosokat, hogy ha valaki nem tud megjelenni az adott időpontban, akkor jelezzen vissza, hogy felszabadíthassák az adott időpontot egy másik érdeklődő számára.

(na)

Ezt már olvasta?