Back to top

Mozgalmas hétvégén vannak túl a Seishin Karate Klub tagjai

Publikálva: 2019, november 21 - 08:15
A Seishin Karate Klub több versenyzője járt az elmúlt hétvégén Magyarországon, hogy értékes tapasztalattal gazdagodjanak.
Mozgalmas hétvégén vannak túl a Seishin Karate Klub tagjai

A Seishin Karate Klub edzői, és válogatott versenyzői Budapesten vettek részt testvérklubjuk a Victory Karate Klub Őszi táborában.

Az első edzésen Sensei Balogh Zsolt, többszörös magyar bajnokkal gyakorolhattak, és csiszolhatták a küzdelmi tudásukat. Majd zsákedzés következett, amit Shihan Stefanovics József, a magyar válogatott edzője vezetett. Itt a már meglévő tudástár hatékonyabb használatát gyakorolták, és személyre szabott tanáccsal gazdagodhattak. Ezután Fábián Melindával, az UFC világából ismert harcos hölggyel gyakorolhattak, akitől nagyon sok hasznos tanácsot kaptak a MMA világából. Összességében sok hasznos információval tértek haza, amit a későbbiekben beépíthetnek az edzéseikbe.

A másik fronton szintén Magyarországon járt a klub kis különítménye, mégpedig a II. Csákvár Kupa elnevezésű versenyen, amin több mint 100 fő indult.

A klubot három fő képviselte. A gyerekek kiválóan szerepeltek, mindenki nyert legalább egy küzdelmet. A következő eredmények születtek: Oláh Ákos, 1.hely (Ekecs)

Oláh Lilla, és Zezula Filip, 2.hely (Ekecs) Köszönet Pulay Attilának az edzői munkáért, és szülőknek a kíséretért.

Fotók: Seishin Karate Klub

Ezt már olvasta?

Cookies