Jelenlegi hely

Mozgalmas hétvége

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, július 23 - 18:20 | Színes
A szó szoros értelmében volt mozgalmas az elmúlt hétvége a Thermalparkban.
Mozgalmas hétvége

A mozgásé volt ugyanis a főszerep: sportbemutatót, táncbemutatót és erőember versenyt élvezhetett a strandra látogató.

Ahogy az elmúlt években, az idén is folytatódnak megfelelő időjárás esetén a hétvégi kulturális, szórakoztató műsorok, melyek során elsősorban régiónk ismert vagy éppen feltörekvő énekesei, táncosai mutatják be tudásukat.

Szombat délután a Seishin Karate Klub tartott bemutatót Markovics János és Hupián Kristína vezetésével, melynek a bemutatkozás mellett az is a célja, hogy látványos programmal buzdítsák mozgásra a nézőket. A strand teraszán Németh Levente táncával újfent elkápráztatta a nézőket, majd Füzék Patrícia énekelt a közönségnek. Táncosok zárták a szombati programot, a Dorothy Dance tánccsoport kapott nagy tapsot a nézőktől.

(az írás folytatódik)

Vasárnap vendégelőadás kezdte a délutáni programot. Két izraeli tánccsoport, mégpedig a Kfar Menahem településről érkezett Tzafit Yoav (vezetőjük Rivka Barak), valamint a Givat Yeshayahu településről érkezett Ulpan haEla (vezetőjük Ruth Reichman) táncát csodálhatta a közönség. A fiatalok annyira jó hangulatot varázsoltak a strand teraszára, hogy még a vendégeket is bevonták egy közös táncba.

A dunaszerdahelyi Strongman Club szervezésében ismét megrendezték az erőemberek versenyét. Sajnos csak öten érkeztek a megméretésre, de így is érdekes versenyt láthattak az érdeklődők. Boros Szabolcs, Bödök István, Kolláth Balázs, a mindössze 17 éves Méhes Erik és a 90 kg alatti szlovák bajnok, Virágh Igor vetélkedtek a kupákért. A látványos, nagy súlyokkal zajló versengést végül Virágh Igor nyerte. Fűszerezésként a két, világversenyre készülő bothúzó, Kitanovič Attila és Nagy Norbert mutatták be a bothúzás tudományát, ráadásul a nézők közül is jelentkezhettek vállalkozó kedvűek, akik megpróbálták megszorongatni a jó fizikumú srácokat.

A hétvégi programokat a Harvestri country zenekar koncertje zárta.

Tekintsék meg hatalmas Képgalériánkat, ha kíváncsiak a hétvége történéseire.

Címkék: Thermalpark