Back to top

Most nem jött össze - Olmützben maradtak a pontok

Publikálva: 2023, január 15 - 08:08
A HC DAC kézis lányai szombaton Csehországba látogattak, a DHK Zora Olomouc ellen léptek pályára a MOL Extraliga 12. fordulójában.
Most nem jött össze - Olmützben maradtak a pontok

A mérkőzés elején nagy előnyre tett szert a hazai csapat. A második játékrész szorosabb játékot mutatott, de az Olmütz dominanciájával nem tudtak megbirkózni Juhosék. Kemény csatában a cseheknél maradtak a pontok.

„Dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést. Naggyá tettük az ellenfél kapusát a pontatlan lövésekkel, és a védekezésünk is hézagosan működött. Az első tizenöt percben mindössze négyszer találtunk a kapuba, míg az Olmütz rendre szerezte a gólokat. A huszadik perc környékén kissé begyorsultunk, faragtunk hátrányunkból, ami arra volt elegendő, hogy két gólos hátránnyal forduljunk. A második játékrészben nagyobb iramban kezdtük a játékot. A védekezésünk is összeállt, gyorsabban és eredményesebben támadtunk. Néhány perc alatt ledolgoztuk hátrányunkat, ami azonban nem tartott sokáig, a játékrész félénél újra két gólos hátrányba kerültünk. A mérkőzés utolsó negyedében sajnos már nem volt kérdés a végkimenetel” - nyilatkozta Debre Viktor vezetőedző a csapat közösségi oldalán.

MOL extraliga 12. forduló
2023. január 14. szombat, 17:30, Olmütz, Sportcsarnok
DHK Zora Olomouc - HC DAC Dunaszerdahely: 29-23 (14-12)

Facebook / HC DAC, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies