Jelenlegi hely

„Mondjunk köszönetet mindenért”

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, május 8 - 14:01 | Hírek
Az édesanyákat köszöntötték a Sikabony Polgári Társulás tagjai május első vasárnapján a Sikabonyi Közösségi Házban szervezett ünnepségükön.
„Mondjunk köszönetet mindenért”

„Az édesanyák tápláló, vigyázó szeretete egy életen át végigkísér minden embert. Ez a szeretet az, amely nem szab feltételeket, nem követel, nem kételkedik. Ez a szeretet az, amely úgy tart meg magának, hogy közben el tud engedni” – fogalmazott köszöntőjében Simon Ferenc, a polgári társulás elnöke a szép számban megjelent hölgyek, édesanyák előtt. 

Puha György, Sikabony városrész képviselője is köszöntötte az ünnepségre érkezetteket, kiemelve, hogy az általuk kapott szeretet valéóban az egyik legnagyobb csoda a világon. Hozzátette: nem csak az a nap az övék, hanem az év minden egyes napja, hiszen gondoskodásuk mindig átölel bennünket.

Puha Györgynek Simon Ferenc egyben külön megköszönte a sikabonyiak részéről azt az odafigyelést és segítséget is, amelyet a képviselő részéről kapnak. A beszédeket követően az édesanyákat köszöntő szavalatok hangzottak el, majd a társulás mellett működő énekkar zenés betétje zárta az ünnepi alkalmat, amelyen az édesanyáknak süteménnyel és frissítővel kedveskedtek.