Back to top

Mit olvastak a legtöbben a portálunkon 2017-ben?

Publikálva: 2018, január 2 - 07:47
Az elmúlt évben több mint 2 millió oldalt nyitottak meg a dunaszerdahelyi.sk portálon Önök kedves Olvasóink. Összefoglalónkban bemutatjuk, mire is voltak leginkább kiváncsiak.

A dunaszerdahelyi.sk volt az első, aki beszámolt arról, hogy egy újabb honfoglalás kori temetkezés került elő az útépítési munkálatok során a Tesco áruház mellett, amely hírt aztán a magyaroszági média is éppen nekünk köszönhetően fedezett fel. Ez a ckk szerepel a lista élén.

Bizonyos: honfoglaló magyarok temetőjére bukkantak a Tesco mellett!

A dunaszerdahelyi kórház körüli információk folyamatosan magas érdeklődésre tartanak számot, így nem meglepő, hogy a fejlesztéseket érintő cikk a lista második helyén szerepel.

Egyre jobb körülmények a szülésre

A dobogó harmadik helyén a Csallóközi vásárt beharangozó anyag található. A vásári összefoglalóinkat összesen több tízezren figyelték 2017-ben is.

A Halott Pénz és Rúzsa Magdi is fellép a Csallóközi Vásárban

A város történései között fontos helyet foglalt el 2017-ben a Galántai út és a Fő utca keresztőződésében található körforgalom átépítése, amelynek kapcsán több beszámoló készült, s mindegyik magas olvasottságot produkált. A bevezető anyagunk volt közülük a legnépszerűbb.

Jövő csütörtökön kezdődik a körforgalom átépítése

Az első ötbe még a megyei választásokról készült cikk is bekerült. A témával hangsúlyosan foglalkoztunk, s a választások éjszakáján készült információs anyag a gyorsasága miatt is sok olvasót érdekelt.

Teljes MKP siker és új megyeelnök

Köszönjük a bizalmat és érdeklődést a dunaszerdahelyi.sk portál iránt, a 2018-as évben is igyekezni fogunk rászolgálni a figyelmükre.

 

Ezt már olvasta?

Cookies