Jelenlegi hely

Minőségi húsáru, frissen sültek és sok más finomság

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, augusztus 8 - 17:56 | Színes
Sokak szerint nagy merészség a koronavírus okozta járvány időszakában új vállalkozást indítani,de a Csölle család merészet gondolt, s június elején megnyitották húsárura szakosodó boltjukat a Kertész utcában.
Minőségi húsáru, frissen sültek és sok más finomság

A Dagadoo nevet viselő üzletüket még a tavasz elején szerettek volna nyitni, a világjárvány közbeszólt. A lendület és a minőség iránti elkötelezettség viszont megmaradt, ezt rögtön mindenki észreveszi, aki a boltot vezető Csölle Gáborral elkezd beszélgetni. A családi hagyomány folytatása mellett kötelezte el magát, s ausztriai munkavállalás után, amikor megtapasztalta hogyan is működnek nyugaton a nagy multinacionális vállalatok, valami mást, emberközelibb boltot képzelt el, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség a döntő.

Így jött a saját üzlet ötlete, amely június 3-án nyitott és igazi családi vállalkozás. A termékek legnagyobb része pedig hazai, de megtalálhatók minőségi magyar és olasz áru is.

A város peremén nyílt az új üzlet, gondolva az egyre jobban kiépülő városrészek lakóira, akiket színes kínálat várja: kistermelői finomságok, mint Gútán készülő tészták, a dunaradványi fűszerek, a naszvadi chili, de Szlovákia másik széléről érkező különleges pastétomok, a tósnyárasdi csirkeáru, de az Ekecsről érkező füstölt termékek is hatalmas érdeklődésnek örvendenek.

A Kertész utcai üzlet viszont olyat is kínál, amelyet eddig inkább csak Budapesten vagy éppen Bécsben járva tapasztalhattunk, méghozzá a friss hústermékek mellett a melegpultban sültkolbász, hurka és egy osztrák specialitás, a Leberkäse vagyis magyar nevén húskenyér is várja az érdeklődőket nap mint nap. Sőt, hétvégén a kínálat tovább bővül, csülökkel, oldalassal. Emellett pedig megrendelésre más finomságok is készülnek, igény szerint hidegtálak, ajándékkosarak.

A bolt gondol azokra is, akik csak egy üzletbe tudnak befutni hazafelé, ezért a „patonyi kenyér” mellett, tejtermékek és szerepelnek a kínálatban, ahogy minőségi borok is.  Ami a hústermékeket illeti, az ógyallai mangalicatermékek is felkerültek a kínálatba és nagy népszerűségnek örvendenek, ahogy az adalékoktól mentes más termékek is. Ahogy Gábortól megtudom, kialakult már Dunaszerdahelyen is egy réteg, aki inkább a minőségi termékeket választja, fontos persze tudatosítani, hogy ezek nem feltétlenül drágábbak mint a nagy üzletláncok kínálatában szereplők. Elég, ha magunk is odafigyelünk arra, hogy amit megvásárolunk, azt valóban elfogyasszuk és ne csak a szemétládában végezze, akkor pedig rájövünk, a kevesebb több.

A dunaszerdahelyi üzlet a Kertész utcában hétköznaponként 7 és 18 óra között, míg szombaton 7 és 12 óra között várja a vásárlókat egyre bővülő kínálattal és a mindig visszacsalogató frissen sült termékekkel.

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk