Back to top

A mindennapok küzdelmében a hit, a remény és a szeretet erősít minket

Publikálva: 2022, december 15 - 17:57
Két év kényszerű szünet után újra élőben köszönthette az adventi időszakban városunk vezetése a dunaszerdahelyi nyugdíjasklub tagjait.
A mindennapok küzdelmében a hit, a remény és a szeretet erősít minket

Alföldi Rozália, a klub vezetője üdvözölte a megjelent tagokat, valamint Hájos Zoltánt, városunk polgármesterét, Karaffa Attila alpolgármestert, és a városháza szociális osztályának munkatársait.

Az üdvözlést követően a Közös Igazgatású Szakközépiskola - Szabó Gyula 21 diákjainak zenés-verses-táncos, igazán kedves és szívhez szóló műsorát és a Ladislav Dúbrava Gimnázium diáklányainak verscsokrát élvezhette a klub tagsága,. A mintegy fél órás műsort elragadtatott tapssal köszönték meg a diákoknak és tanáraiknak a klubtagok.

Városunk polgármestere, Hájos Zoltán örömét fejezte ki, hogy 2019 után újra találkozhatnak a klub tagjaival az adventi időszakban, egyúttal megköszönte a két iskola diákjainak a színvonalas kultúrműsort. Mint mondta, függetlenül attól, hogy valaki vallásos, vagy sem, egy fontos közelgő ünnepet várunk mindannyian, mely elsősorban nem az ajándékokról, hanem a szeretetről kell hogy szóljon.

„Manapság hatványozottabban fogalmazódik meg, hogy nem az ajándék ára a fontos, hanem hogy odafigyeljünk a másikra – és számunkra is öröm, ha másnak ajándékozunk“ – mondta Hájos Zoltán.

Kiemelte, hogy a négyesben: hit, öröm, remény és szeretet, a remény is benne van. A remény, hogy a megváltó megérkezik, és a remény a következő időszakra.

„Benne a remény a jobb életre, a jó egészségre, és hogy jobb idők köszöntenek ránk – bár nem úgy néz ki, de a remény bennünk kell, hogy legyen“ – hangoztatta a polgármester

„A küzdelem is benne van a napjainkban. Ha azonban a mindennapok küzdelmében benne van a hit, a remény és a szeretet – ez megerősít minket“ – tette hozzá Hájos Zoltán,

egyben a város és saját nevében áldott, békés, örömteli ünnepeket, az új évre pedig sok örömet, egészséget és boldogságot kívánt mindenkinek.

„A nyugdíjasklubot látogatva pedig azt kívánom, mindig találják meg a barátot, hogy az egyikük a másikat tudja jó szóval biztatni, és örüljenek egymás társaságának” – zárta ünnepi köszöntőjét Dunaszerdahely polgármestere,

majd Karaffa Attila alpolgármesterrel együtt átadták az önkormányzat kis figyelmességét a tagoknak, és frissítő fogyasztása mellett beszélgettek a jelenlévőkkel.

Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies