Back to top

„Mindannyian DAC-értékeket képviselünk” -

Publikálva: 2021, szeptember 27 - 20:32
A HC DAC Dunaszerdahely meghívást kapott nagytestvérétől, az FC DAC-tól a 2021. szeptember 26-i bajnoki mérkőzésre. A női csapat a félidőben lehetőséget kapott arra, hogy a tavalyi szezonban elért sikerek elismerése kapcsán a kupákkal a pályán felvonulhatott a sárga-kék szurkolók előtt. A kisebb „kézi-palánták” pedig lelkesen szurkolhattak a szintén sárga-kék sportolóknak a MOL Aréna lelátóján.
„Mindannyian DAC-értékeket képviselünk” -

„Amikor Világi Oszkár tulajdonos felajánlásának köszönhetően lehetőségünk adódott a DAC név használatára, büszkeséggel töltött el bennünket. Egy városban vagyunk, azonos értékeket képviselünk határon túli magyarokként a felvidéki sportéletben.

Szurkolóink is nagy részben azonosak, és számos egyéb más vonatkozásban is elmondható, hogy az 1904 óta fennálló DAC névhez kapcsolódó szemléletet magunkénak tudjuk. Egy-egy ilyen lehetőség – amely most adódott a klub számára – a játékosokban, és a felcseperedő sportszerető és sportot űző nemzedékben is megerősíti azt az érzést és szemléletet, amit mi sportvezetők sportágainkon keresztül átadni, üzenni szeretnénk” – nyilatkozta Horváth Zoltán klubelnök

hcdac.sk

Ezt már olvasta?