Back to top

Michal Kuruc, a MOL Akadémia szakmai igazgatója marad a Somorja edzője

Publikálva: 2021, június 7 - 13:55
A sikeres tavaszi idény után továbbra is Michal Kuruc, a MOL Akadémia szakmai igazgatója lesz a somorjai kék-fehérek mestere.
Michal Kuruc, a MOL Akadémia szakmai igazgatója marad a Somorja edzője

Michal Kuruc vezetésével remek tavaszi idény produkált az STK Somorja, amely a legsikeresebb volt a klub történelme során. A Nyitráról származó szakember irányítása alatt a DAC – STK projekt keretén belül a felsőcsallóközi csapatban a másodosztályban több olyan játékos szerepelt, aki kevesebb lehetőséget kapott a dunaszerdahelyi együttesben és az Akadémiából kijövő fiatalok is bemutatkoztak a felnőttek között.

Ez a beállított rendszer folytatódik a következő idényben is, mivel Michal Kuruc maradt a Somorja mestere. „Télen felállítottunk egy tervet, hogyan szeretnénk még magasabb színvonalra emelni a az STK és a DAC együttműködését. Örülök, hogy folytathatjuk, tökéletesíthessük ezt a tervet. Szeretnénk teret adni újabb fiatal focistáknak a DAC akadémiájából. Tudjuk azonban azt is, hogy a fiataloknak szükségük van a fejlődéshez tapasztalt játékosokra is. Új idény előtt állunk, van időnk megfelelően feltölteni a keretet. Nagyon fontos ez a projekt a fiatal játékosok számára és a belépésükhöz a felnőtt fociba,” mondta a somorjai mester Michal Kuruc, aki a dunaszerdahelyi MOL Football Academy szakmai igazgatójaként is folytatja munkáját.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Akadémia