Back to top

A Messengerbe és az Instagramra is jönnek a megsemmisülő üzenetek

Publikálva: 2020, november 17 - 08:06
A Facebook egy igen hasznos újítást vezet be hamarosan a Messenger és az Instagram appokba. Maguktól eltűnő üzeneteket lehet majd küldeni gyorsan és egyszerűen. A funkció nemsokára a magyar felhasználók számára is elérhető lesz.
A Messengerbe és az Instagramra is jönnek a megsemmisülő üzenetek

Az újítás a Vanish mode, vagy magyarul Eltűnéses mód névre hallgat, és ha bekapcsoljuk, akkor az üzenetek automatikusan el fognak tűnni a chatablak bezárása után. A funkció célja, hogy olyan üzeneteket is lehessen küldeni, amik nem szeretnénk, hogy “megmaradjanak az utókornak”.  A működési elv egyszerű: ha valaki látta az adott üzenetet, és elhagyja a chatfelületet, az üzenet megsemmisül. Nagyjából olyan lesz ez, mint a Snapchat.

A pedig valaki képernyőképet készít, mialatt be van kapcsolva az Eltűnéses mód, akkor a másik fél erről értesítést fog kapni.

A funkciót november 16-tól kezdte aktiválni a Facebook, de fokozatosan fog megjelenni több hullámban, nem mindenkinél egyszerre.

A Eltűnéses mód bekapcsolásához a chatfelületen fölfelé kell húzni az ujjunkat, és kilépni belőle is ugyanígy lehet majd. A funkció egyébként működni fog a normál és a csoportos csevegésekben is.

Facebook/napidroid.hu

Ezt már olvasta?

Cookies