Back to top

Megyei díjban részesültek a kézilabdás lányok és a véradó állomás

Publikálva: 2023, szeptember 27 - 10:04
Hétfőn a nagyszombati Ján Palárik színházban adták át a Nagyszombat Megye Önkormányzata Díjait. A 33 díjazott egyén és csoport közt dunaszerdahelyieket is elismertek.
Megyei díjban részesültek a kézilabdás lányok és a véradó állomás

A díjátadó gálán városunk polgármestere, Nagyszombat megye képviselője, dr. Hájos Zoltán ajánlására megyei elismerést vehetett át a HC DAC elnöke, dr. Horváth Zoltán, a kézilabdacsapat sikeres tevékenységéért, a közös, cseh-szlovák MOL Liga 2022/2023-as szezonja bajnoki címének megszerzéséért, Nagyszombat megye eredményes képviseletéért.

A dunaszerdahelyi Svet zdravia kórház ajánlására megyei díjban részesült a kórház véradó állomásának munkacsoportja, az egészségügy terültén végzett odaadó munkájukért.

A harmadik dunaszerdahelyi kötődésű díjat Berényi József, megyealelnök ajánlására az SAD dunaszerdahelyi területi részlegének dolgozója, László Zsigmond vehette át, a közúti közlekedés területén elvégzett munkájáért. László Zsigmond 44 éve alkalmazottja a közlekedési vállalatnak, illetve jogelődjének, a ČSAD-nak, és hihetetlen, 3 millió levezetett kilométert tudhat maga mögött.

A díjazottaknak szerkesztőségünk nevében is gratulálunk, további sikereket és jó egészséget kívánunk!

TTSK, -rovin-

fotó: trnava-vuc.sk

Ezt már olvasta?

Cookies