Back to top

Megnyitották a 36. Csallóközi Vásárt

Publikálva: 2016, szeptember 22 - 16:31
Ma délelőtt 11 órakor hivatalosan is megnyitották a 36. Csallóközi Vásárt.

A Fresco Bello zászlóforgató és zászlódobáló csoport dübörgő előadása után hivatalosan is megnyitotta kapuit a régió legnagyobb nyárvégi eseménye, a 36. Csallóközi Vásár. A megnyitóra érkezetteket, illetve a vásárra kíváncsiakat Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármestere, Tibor Mikuš, Nagyszombat megye elnöke és Berényi József megyealelnök köszöntötte.

Hájos Zoltán szerint a vásár kitűnő alkalom arra, hogy együtt lehessünk, s üdvözölte a Csallóközi Vásár látogatóit, kívánva számukra nemcsak kellemes kikapcsolódást, hanem jó vásárt is. Tibor Mikuš abbéli örömét fejezte ki, hogy a napsütéses időt valóban megérdemelte Dunaszerdahelynek ez a régi vására, s ugyancsak minden látogatónak, ideérkezőnek azt kívánta, hogy ki-ki találja meg a régió egyik legfontosabb eseményében számítását. Berényi József pedig a megyei fenntartású iskolák felújtásáról számolt be.

Az ünnepi köszöntők után a publikum Szeredy Krisztina és Domoszlai Sándor fellépését tekinthette-hallgathatta meg, illetve a meghívottakat a sportcsarnokban várta fogadás finom, igazi vásári ételekkel.

Ezt már olvasta?

Cookies