Back to top

Megkezdődtek az utánpótlás bajnokságok

Publikálva: 2023, szeptember 12 - 12:46
Nem csak a női csapatunk kezdte meg a szezont, hanem már a fiatalabbak is pályára léptek. Egyelőre még csak junior és az ifjúsági korosztályos csapataink mérettették meg magukat téthelyzetben.
Megkezdődtek az utánpótlás bajnokságok

Bozsóky Marek, U19: „Szombaton a Zsolnát fogadtuk hazai pályán, akik tavaly az utolsó helyen végeztek. Kíváncsi voltam, hogy fogják a lányok betartani a utasításokat és képesek-e 60 percig koncentrálni erre a meccsre. Örülök, hogy azt, amit megbeszéltünk, a pályán betartottuk. Az első perctől mi diktáltuk a tempót és nem adtunk lehetőséget az ellenfélnek egy jobb eredményre. Az összes lány megkapta a lehetőséget a pályán, amit gólokkal háláltak meg. Bár bajnoki, de nekünk inkább felkészülési meccs volt és kipróbáltunk új kombinációkat, amit edzéseken tanultunk. Persze voltak hibák is, de ezekből tanulunk és már a következő meccsre gondolunk, ami az ŠKP csapata ellen lesz Pozsonyban. Meg akarom köszönni a csapatnak, hogy jó kézilabdával szórakoztatta nem csak a szurkolókat, de engem is.”

U19 1. liga 1. forduló

2023 szeptember 9. 

Dunaszerdahely

HC DAC Dunaszerdahely - SMF HL Zsolna: 46 -19 (20-9)

Brunczvik Tünde, U17: „Az ifjúsági korosztályú mérkőzések már teljesen mások,  mint a megyei diákbajnokság. Ellenfelünk már tavaly ebben a felállításban szerepelt az első ligában, ezzel rengeteg tapasztalatot szerzett és a szép 4. helyezést érte el. Sokkal több van a lányokban, mint amit láttam a mai meccsen. A védekezésünk nem állt még össze, rengeteg gólt kaptunk, kevés az ütközés és a megállító fault,  elől pedig sok helyzetet hagytunk ki. Jó egy hónapja dolgozom ezzel a csapattal, sok-sok munka vár ránk, de azon leszünk, hogy egyre jobbak legyünk.“

U17 1. liga, 1. forduló

2023 szeptember 9.

Dunaszerdahely

HC DAC Dunaszerdahely - SMF HL Zsolna: 25-41 (13-22)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies