Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő szeptemberi száma

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, szeptember 10 - 12:17 | Színes
Megjelent az Új Nő magazin szeptemberi száma. Helenbán szüreteltek és divatot fotóztak a magazin készítői a táncos lábú muzslai Juhász Orsolyával.
Megjelent az Új Nő szeptemberi száma

Az egykori szüretekről és borkészítésről pedig Sallai Lászlót kérdeztük. Bemutatjuk Varga Fanni Fox on the Moon márkáját, akit az északi erdők inspirálnak. Újra divat a hordozókendő és mosipelus. Közben az édesanyák között hétköznapi fasizmus alakult ki. Részletek a magazinban! A kórházi és szülőszobában történt élményeit meséli el az ipolysági Csáky Julianna. Nincs egyszerű helyzetben az a nő, akit várandósan magára hagynak. Nemes Aranka, a Lótuszvirág Lélekház alapítója mondja el élettörténetét. A Facebook és chat szerelmek, amikor a szerelem illúziója vakká tesz bennünket.

Nagy Dávid jogászt kérdeztük, a szlovákiai és a magyarországi családi támogatásokról. Hellinger-módszer történeteket mutatunk be. Mit csinál a maximalizmuskutató? Erről kérdeztük a párkányi Hruska Emesét. Az Új Nő expedíciója a világhírű Tőkési-ágon járt. Csukás László búvárfilmes pedig a víz alatti világról mesél. Amerikai kerteket vettünk górcső alá. Tévhitek a hajról és a hajápolásról. Jöjjön velünk a karácsonyi időszakban New Yorkba! Részletek a magazinunkban. Pazar ajándékesőnk tovább él, ne feledje a magazint most mindössze 7,20 eurós fél áron fizetheti elő!

Címkék: Új Nő, lapajánló