Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő novemberi száma

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, november 13 - 12:34 | Színes
Megjelent az Új Nő novemberi száma csupa izgalmas témával! Márton-napi libákat kaptunk lencsevégre és megelevenedett a libapásztorkodás.
Megjelent az Új Nő novemberi száma

A divatot Finomország üzletében fotóztuk csallóközcsütörtöki Iró Andreával és a megyeri Szabó Nikolettel. A rettegett változókornak, a klimaxnak jártunk utána. Dr. Petróczi István szülész-nőgyógyásszal beszélgettünk kendőzetlenül a témáról. Lengyel Zsuzsannát pedig a klimax utáni létről kérdeztük. Boltkórosság függőség, te mitől függesz? Molnár Kriszta életmeséi a láthatatlan női sorsot mutatják be.

A fiatal Pajor Judit vall az életéről, az utóbbi évek megrázkódtatásairól. Megismerhetik a Varju & Co márkát – Varju Tamás bőrmívesnél jártunk. Bemutatjuk a virtuóz Fekete Tamást és az Ilosvai néptáncegyüttest. Mire jó az arcszauna? Magazinunkból ezt is megtudhatják! A feketenyéki kálvárián jártunk. Vajon mit üzenhet a ma emberének? Mórocz Marcella novellája tökéletes olvasmány az őszi estékre! Előfizetőink között egy csodás gyöngysort sorsolunk ki 200 euró értékben. Jöjjön velünk advent idejében Budapestre! További információk a magazin honlapján.

Címkék: lapajánló, Új Nő