Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő márciusi száma

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, március 14 - 11:19 | Színes
Megjelent az Új Nő márciusi, tavaszváró magazinja. A címlapon a gyönyörű bakai Bertalan Barbara.
Megjelent az Új Nő márciusi száma

Bemutatják Sámán Nóra tavaszi csipkés menyasszonyi ruháit. Hogy öltözzünk munkahelyre? Irodai sikk összeállításunkból inspirálódhat. Mit jelent a Copperplate? Bemutatjuk Csillag Krisztina szépírót. Milyen a francia nő? Mit esznek és mit jelent a francia sikk? Erről beszélgettünk Csontos Edinával és Plumet Renátával, akik évek óta Franciaországban élnek, tanulnak, dolgoznak. Utazás a koponyám körül – Pék Patrícia elmeséli életét.

Brogyányi Mihályt a pozsonyi palotákról, a gyermekkoráról és a családi ház történetéről kérdeztük. Március a könyv hónapja: Király Anikó figyelemkeltő cikke az olvasásról, a legkisebbeknek csendeskönyv. A galamb a béke és a tisztaság jelképe. Görözdös Lajos postagalambász mesél róluk. Minden a hódokról és a nutriákról. Út a hulladékmentesség felé. Manczal Viki a kezdetekről, Gašpar Éva pedig az I love ECO közösségi csoportról beszélt az Új Nőnek.

Mik a szuperélelmiszerek? Milyen a hygge érzés a lakásban? A magazinból ezt is megtudhatják. 25 évesek vagyunk! Az évforduló alkalmából több nyereményjátékkal örvendeztetjük meg olvasóinkat. Megéri előfizetni!

Címkék: Új Nő, lapajánló