Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő magazin májusi száma

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, május 14 - 14:57 | Színes
Megjelent az Új Nő magazin májusi száma sok érdekes cikkel és különleges nyereményekkel. Ha május, akkor esküvőszezon – stílustippek és esküvői divat.
Megjelent az Új Nő magazin májusi száma

A gútai Vajai Klaudia esküvőszervezőt kérdeztük az aktuális trendekről. Mit nyújt a vőfély egy esküvőn? Erről is olvashatnak. A medvesaljai kelengye és annak különleges szokásai. Mennyivel mások a mai nagyszülők? Összeállításunkból ez is kiderül. Nálunk a szakácsok is sztárok, mert megérdemlik! Bindics Imre mesterszakács és a Bocuse d’Or esete.

Németh Zsófia ételdizájnerrel beszélgettünk a szakma különlegességéről. Amikor nem jön a víz – a csallóközi Büdösben és Ispányosban jártunk. Sportdivat a dunaszerdahelyi DAC Store szabadidős ruházattal, közben a galántai Horváth Dóra focistalányt kérdeztük. Címlapunk témája a bringázás. Megismerhetik a Kukkonia App-ot. Jöjjön velünk Írországba és Budapestre!

Az előfizetők között ajándékcsomagot sorsolunk ki két személy részére 250 euró értékben a tapolcai Hunguest Hotel Pelionba. A Facebook lájkolásával pedig egy csodaszép 300 euró értékű Channel-stílusú retikült nyerhet. Ne feledje, május 18-án 18 órától Új Nő klubest Angival, a kozmetikussal (Derm-A Stúdiókozmetika). Helyszín: MOL Aréna Dunaszerdahely.

Címkék: lapajánló, Új Nő