Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő februári száma

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, február 14 - 12:02 | Színes
Megjelent az ÚJ NŐ magazin februári száma, címlapon a hidaskürti Tengeri Luciával. A lap divat összeállításában fedezze fel a piros 50 árnyalatát!
Megjelent az Új Nő februári száma

A piros ellentétjét, a szürke telet pedig csodás fotókon mutatja be a magazin. Ha február, akkor szerelem, farsang és bálok. Milyen egy fiatal szerelem és milyen a határtalan? Hogyan készül a ferentő? Ismeri a fánk történetét? Mikor kell báli kesztyűt viselni?

"Mindezekre választ adnak legújabb magazinban, és tartson velünk a DAC-Kukkonia bálba. Foglalkozunk a szülés előtti gátvédelemmel, a szülés utáni depresszióval. A kismamákat foglalkoztató kérdésekről Veress Anita szülésznővel beszélgetünk. Bemutatjuk az illóolajok nagyasszonyát, Feller Adriennet és a modern kor füvesasszonyát Bíró Beát. Bebarangoltuk a Párizsi-mocsarakat, ami télen is madárcsicsergéstől hangos. Színházban jártunk, „felmentünk” a Padlásra és meglestük a színpadmestert munka közben. Az Új Nő nagykövetével, Pollák Annamáriával nyíltan beszélgetünk a női lélekről. A jeligénk Légy nő mindhalálig! A 20 – 30 évesek klubja és kapcsolati gondjai" - közli a szerkesztőség.

Nyílt napot tartanak az Új Nő szerkesztőségben! Február 15-én reggel 9 órától legyen a lap vendége egy csésze teára és beszélgessenek egy jót. Bemutatják, hogy készül az Új Nő. Utazzon velünk Argentínába és Brazíliába, vagy az elbűvölő északolasz tóvidékhez!

Címkék: lapajánló, Új Nő