Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő áprilisi száma

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, április 11 - 15:28 | Színes
Megjelent az Új Nő képes magazin áprilisi száma! Végre itt a tavasz!
Megjelent az Új Nő áprilisi száma

Az üde és bohém tavaszi divatanyagunkat Petro Krisztina és Tóth Szandra mutatják be. Húsvétvárónkban érdekességek a tojásról, a csíkszeredai ételszentelésről és a nőkől, akik értünk imádkoznak. Hódítanak a zöld trendek. Mi is a hidropónia? Hogyan és hol terem ma a táplálékunk? Ezekről is olvashatnak magazinunkban. Bemutatjuk Hodossy Katalin nyers séfet és Szegi Arankát, a közösségi kert ötletgazdáját.

Egy zacskó kalandjai – tények és tévhitek a lebomló műanyagról. Betekintést nyerünk egy angolpark kulisszatitkaiba és a világhírű Zsolnay cserepek szépségébe. Április egyben Szent-György hava. Kiből lehet apród, majd lovag? Bemutatjuk a Szent György lovagrend apródjait. A Jászai Mari-díjas színésznővel, Bandor Évával beszélgetünk. Egy női fotós miként látja a nőket? Kérdeztük Horváth Reni, Horen portré és esküvői fotóst.

Hogyan készülnek az amigurumi horgolások? Zsigárcsik Krisztina elárulja. Még mindig nem divat a dada, de az őrült szépségtrendek hódítanak. Miért csaljuk meg a férjünket? Történetek a szeretőkről. Idén 25 éves az Új Nő magazin!

Ha most fizeti elő a lapot, két számot ingyen kap, és romantikus hétvégét nyerhet a dunaszerdahelyi Villa Rosa panzióba. Utazzon velünk és csodálja meg Délkelet-Anglia mesés kastélyait és kertjeit, vagy látogasson el Pannóniába!

Címkék: Új Nő, lapajánló