Back to top

Még több információval 2020-ban

Publikálva: 2020, január 30 - 07:01
A Dunaszerdahelyi Városi Televíziót, a Dunaszerdahelyi Hírnököt és a dunaszerdahelyi.sk portált működtető Perfects Rt. tavaly szeptembertől online felmérésben vizsgálta városunk lakosainak médiafogyasztási szokásait. Az eredményeket Rajkovics Péter, a vállalat igazgatója összegezte olvasóinknak.
Még több információval 2020-ban

Az online kérdőív segítségével szerettünk volna közelebb kerülni nézőinkhez, olvasóinkhoz, s úgy látjuk, mindez sikerült is, hiszen több százan töltötték ki azt, decemberben pedig közülük öten nyereményeiket is megkapták.

Mi pedig megtudtuk, hogy többségük nem meglepő módon napjainkban már a portálok és a közösségi oldalak segítségével tájékozódik. A megkérdezettek leginkább a dunaszerdahelyi.sk oldalairól és a parameter.sk híreiből tájékozódnak, amelyeket csak kissé lemaradva követ a DSTV műsora.

Örömteli hír számunkra, hogy portálunk és lapunk kapcsán az olvasók átfogónak tartják a tájékoztatást – elmondták, hogy a közérdekű információk, a programajánlók mellett a kulturális hírek a legnépszerűbbek. Olvasóink igényei alapján még több hírt hozunk majd a jövőben az önkormányzat döntéseinek jelentéséről és a helyi szervezetek érdekesebb eseményeiről is.

A városi televízió adása kapcsán arra is fény derült, hogy a legtöbb néző az egész adást megnézi, nem csupán egy-egy hírt, de örülnének még több tudósításnak is. Médiavállalatunk három termékének mindegyikét hasznosnak érzik a válaszadók, de egyúttal kíváncsiak lennének a fiatalok és más korosztályok megnyilvánulására is a mindennapok kapcsán. A várost népszerűsítő termékek készítését, amelyet vállalatunk próbajelleggel már tavaly elkezdett, nagyon jó ötletnek találták, s támogatták annak folytatását.

Ennek fényében az Olvasó már nem lepődik meg, hogy a kezében egy megújult lapot tarthat, s az idén több újítással is találkozik majd. Februárban egy kiállítást szervezünk – a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban mutatjuk be egy válogatást portálunk legsikerültebb 2019-es fényképeiből. Március végéig meghirdetett pályázatunkon városunk fiataljai Dunaszerdahelyről készült videós alkotásaikkal, de új városi ajándéktárgyakkal is megörvendeztetjük majd Önöket tavasszal, és még több helyen érhetik el lapunkat is.

Ez csupán néhány újdonság, amellyel idén készülünk, s bízunk benne, hogy továbbra is számíthatunk olvasóink, nézőink megtisztelő figyelmére.

Ezt már olvasta?

Cookies