Jelenlegi hely

Maximális hozzáértés, maximális megbízhatóság – azaz RE/MAX Attractive

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 28 - 08:46 | Közérdekű
Hamarosan tíz éve teszünk meg mindent az ügyfelekért, mindig a lehető legszélesebb körű szolgáltatást kínáltuk és kínáljuk ma is – kezdi a beszélgetést Kovalcsik Zsuzsanna, a dunaszerdahelyi RE/MAX Attractive ingatlanközvetítő iroda tulajdonosa.
Maximális hozzáértés, maximális megbízhatóság – azaz RE/MAX Attractive

Azé az irodáé, mely értékesítési eredményeit tekintve jelenleg a szlovákiai hálózat legsikeresebb irodájaként az első helyért járó vándorkupával büszkélkedhet, de megalakulása óta országos szinten mindig a dobogós hármasban szerepelt.

„Szlovákiában az elsők között, egy gazdaságilag nehéz időszakban kezdtünk. Sok tanulással, munkával, odafigyeléssel sikerült az országban elérnünk, amit világszinten már korábban: ma a RE/MAX név mindenki számára ismerősen cseng. A többes számot pedig nemcsak azért használom, mert nem szeretném egyedül learatni a babérokat, hanem azért is, mert Mátis István irodamenedzser és a többi, nagyon képzett, jó üzleti érzékkel megáldott kollégám nélkül mindez biztosan nem sikerülhetett volna. Úgy gondolom, a következő adat magáért beszél: míg 2009-ben 80 ingatlant adtunk el, addig 2016-ban több mint a dupláját, 195 ingatlan eladását bonyolítottuk le!
Mindig igyekeztünk az ügyfelek érdekeit szem előtt tartani, számukra minden technikai, gazdasági, jogi segítséget megadni, hogy a kliensnek ne a papírmunkával, hanem csak az ingatlan kiválasztásával kelljen törődnie. Ráadásul évek óta működő honlapunk is nagy segítséget nyújt az érdeklődőknek – a vásárolni, eladni kívánóknak, a bérbe adóknak és azoknak, akik bérelni szeretnének. Partnereink pozitív visszajelzései, illetve a látogatottsági adatok is azt támasztják alá, hogy érdemes megnyitni irodánk honlapját: www.re-max.sk/attractive”.
Azt, hogy megbízható és professzionális csapat állt össze a dunaszerdahelyi irodában, nemcsak az ügyfelek elégedettsége, hanem a RE/MAX vezetőségének elégedettsége is igazolja. Több elismerést vívtunk ki hazai és nemzetközi szinten. Induláskor mi lettünk a második legjobb 2008-ban újonnan nyílt iroda Szlovákiában. Majd 2012-ben hatalmas megtiszteltetés ért irodatulajdonosként: az USA-ban, Las Vegasban vehettem át 70 ország 5000 vendége előtt a "Broker Owner of the Year – Multi Office Network" díjat, amellyel a 2011-es év teljesítményét jutalmazták (ezt a díjat a világ országaiban működő irodák tulajdonosai közül az USA-n és Kanadán kívüli kategóriában csak egy kapja meg évente). Irodánk Szlovákiában kezdetektől a top háromban tartózkodott, de 2014 óta évről évre egyre jobb helyezést elérve, a tavalyi eredményünk az ország legjobb irodája titulusig juttatott.” – mondta el a tulajdonos asszony.

Sokan életükben egyszer választanak ingatlant otthonként, bízzák hát megfelelő szakemberekre az intézkedés oroszlánrészét!

Keressenek elérhetőségeinken: RE/MAX Attractive, Fő utca 28/7, Dunaszerdahely, telefon: +421 31 550 55 55, e-mail: attractive [at] re-max.sk, vagy a www.re-max.sk/attractive honlapunkon.

Önt is várjuk partnereink közé!

Szeretne a RE/MAX legsikeresebb szlovákiai csapatának tagja lenni? Ne habozzon, jelentkezzen, várjuk sorainkba!

-PR-