Back to top

MAX – már 10 éve Önökkel....

Publikálva: 2017, október 18 - 14:18
A MAX bevásárló és szórakoztató központ ezen a hétvégén ünnepli már a 10 éves évfordulóját.

Ezen a szülinapi hétvégén kedvezményekkel szeretnénk kedveskedni a vásárlóknak,  valamint minden 10,- € feletti vásárlásnál részt lehet venni a szülinapi versenyünkben. A kedvezmények felhasználásához nem kell mást tenni, csak fel kell mutatni az itt található kedvezményre szóló kuponokat. TÖLTSE LE ITT!

Minden 10,- € feletti vásárlásnál meg egy szülinapi versenyben is részt lehet venni, ahol szintén nem kell mást tenni csak vásárlásnál kitölteni egy versenyszelvényt, amit az üzletben adnak és a szelvényt bedobni egy versenyurnába a Dráčik üzlet előtt. Hetfőn reggel szülinapi ajándékokat sorsolunk a vásárlók közül – több hétvégi kirándulást két személy részére, utalványokat, mobiltelefont és még sok más értékes díjat.

Szombaton és vasárnap délután a hölgyeket ingyen sminkeléssel és szépségtanácsadással várjuk.  Persze a gyerekekről sem feledkezünk meg, akiket arcfestéssel és alkotó műhelyekkel várjuk, aminek keretén belül szombaton tökfaragás és vasárnap halloween kiegészítők készítése várja a gyerekeket.

Elményeiket megörökíthetik szombaton egy fotófalnál, ahol megvárásra adjuk át majd az itt készült szülinapi fotókat a látogatóknak.

Mindenkit várunk sok szeretettel ezen a hétvégén és örülünk, hogy Velünk ünneplik majd a MAX bevásárló központ tizedik szülinapját.

Ezt már olvasta?

Cookies