Back to top

Ma százéves Fodor Erzsébet, „Fodor mama“

Publikálva: 2021, szeptember 16 - 18:00
Mai, rohanó világunkban öröm megállni egy pillanatra, amikor olyan különleges életkorú, kedves embert üdvözölhetünk, mint a sikabonyi Fodor Erzsébet, „Fodor mama“.
Ma százéves Fodor Erzsébet, „Fodor mama“

Hölgyek korát elárulni ugyan nem illik, de az olyan rendkívüli életkort, mint a száz év, bizony nem lehet szó nélkül hagyni. Városunk vezetése sem tett másként.

Hájos Zoltán polgármester, A. Szabó László és Karaffa Attila alpolgármesterek kíséretében csütörtök délután otthonában látogatták meg és köszöntötték Fodor Erzsébetet, aki hálával köszönte meg a köszöntő szavakat és a kedves meglepetést.

Mint mondta, sosem hitte volna, hogy élete során valaha is olyan megtiszteltetés éri, hogy a város vezetői személyesen gratulálnak neki.

A beszélgetés során elmondta,

ennyi idő alatt sok mindent megélt, jót és rosszat egyaránt, de minden este fohászkodik a jó Istenhez, hogy jó egészségben és szeretetben tartson meg mindenkit, még az ellenségeit is.

Szerkesztőségünk nevében is gratulálunk, kívánjuk, hogy még sokáig maradjon meg a jó Istenbe vetett hite, kedves optimizmusa és a szeretetteljes ragyogás a szemében.

Szöveg és kép: -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies