Back to top

Ma a DHC Plzeňt fogadja a HC DAC Dunaszerdahely – a meccs élőben nézhető

Publikálva: 2021, február 13 - 10:53
Ma 18 órától a DHC Plzeň csapatával csapnak össze Dunaszerdahelyen a kézis lányok. A HC DAC Dunaszerdahely a MOL cseh-szlovák extraligában eddig hétből hét mérkőzését megnyerte. A meccs a NIKE TV-n élőben követhető!
Ma a DHC Plzeňt fogadja a HC DAC Dunaszerdahely – a meccs élőben nézhető

Az új közvetítési rend szerint csak regisztrálni kell, és nézhetőek a meccsek akár a mobilunkon is.

A Szlovák Kézilabda Szövetség a Nike sportfogadási portállal kötött együttműködési szerződése alapján új fejezet kezdődik a szlovák férfi kézilabda liga és a női MOL extraliga közvetítési rendjében. A mérkőzések jobb minőségben tekinthetőek meg Nike és a Huste TV közreműködésével, mivel minden mérkőzésről több kamerás közvetítésre kerül sor.

A közvetítések a Nike platformján lesznek megtekinthetők egyszeri, előzetes regisztrációval. A regisztrációt követően a mérkőzések megtekintéséhez nem szükséges a sportfogadási oldalon fogadást kötni, e nélkül is megnézhető minden mérkőzés.

Regisztráció az alábbiak szerint történik:

1. Írja be az oldalt a böngészőbe https://www.nike.sk
2. Kattintson a "regisztráció" gombra a jobb felső sarokban 
3. Töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatokat
4. E-mailt fog kapni - a regisztráció megerősítéséhez kattintson a a kapott linkre
5. Jelentkezzen be fiókjába felhasználónevével és jelszavával. (A regisztrációt nem kell személyazonosságának igazolásával befejezni. Ezt csak akkor kell megtennie, ha fogadni is szeretne.) Az élő közvetítések megtekintéséhez csak regisztrálnia kell magát személyazonosságának ellenőrzése nélkül.
Kattintson a Tovább gombra a TV Niké-n, ahol kiválaszt egy mérkőzést és kényelmesen nézi vagy használja a linket közvetlenül az SHE és a MOL Liga megtekintésére (az SHE és a MOL Liga) mérkőzéseinek élő közvetítései ingyenesek, nincs szükség 5 euró befizetésére, ez csak néhány egyéb élő mérkőzésre vonatkozik, amelyet a TV Niké közvetít.)

A mérkőzéseket a Nike alkalmazás letöltésével mobiltelefonról is nézhetők (letölthető a Play Áruházból és az App Store-ból is)

Ha valaki már rendelkezik regisztrációval, csak az alábbi linkre kell kattintania: Tipuj a sleduj Niké Handball Extraligu naživo! | Niké je tipovanie (nike.sk)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?