Back to top

Laktációs tanácsadó nap csütörtökön a kórházban

Publikálva: 2019, július 29 - 16:37
A dunaszerdahelyi kórház meghívja az anyukákat, a kismamákat csütörtökön, vagyis augusztus 1-jén sorra kerülő laktációs tanácsadó napra.
Laktációs tanácsadó nap csütörtökön a kórházban

Délelőtt 9 órától egészen délután háromig feltehetnek minden olyan kérdést, amely a szoptatásról tudni szeretnének és a kórházban szakember válaszol azokra. 

„A szülést követően elsősorban a fiatal kismamák gyakran találkoznak a szoptatás kapcsán olyan problémákkal, amellyel  nincsenek tapaszataltaik. Ezért úgy döntöttünk, hogy megkönnyítjük nekik az első hónapokat a kisbabával. A laktációs tanácsadó nap teret ad arra is, hogy tapasztalataikat kölcsönösen megosszák egymással” – mondta el Bock Silvia, a kórház igazgatónője.

Ezúttal is Morvay Iveta szoptatási tanácsadó, diplomás nővér várja kérdéseiket, akinek segítségével a jelenlévők megismerkedhetnek a szoptatással kapcsolatos problémák megoldásának lehetőségeivel. Többek közt a szoptatás során alkalmazható segédeszközökkel is megismerkedhetnek, s azokat ki is próbálhatják.

„Örülnénk annak is, ha olyan kismamák is eljönnének, akik szeretnének visszaigazolást kapni arról, hogy a szoptatás során vagy a problémák esetén jól járnak el. A szakemberünk tanácsokat ad nekik és megoldási lehetőségeket kínál a problémákra” – hangsúlyozta a kórház igazgatónője.

Augusztus elsején a dunaszerdahelyi kórház második emeletén, a szülésfelkészítő oktatóteremben várják a kismamákat.

Ezt már olvasta?

Címkék: kórház, nemocnica
Cookies