Back to top

Küzdelmes két pont a Plzeň ellen

Publikálva: 2021, november 4 - 08:59
A MOL extraliga 9. fordulójában idegenben lépett pályára a HC DAC Dunaszerdahely a Plzeň együttese ellen. A mérkőzés nehezen indult Debre Viktor vezetőedző csapata számára – az első játékrészt még öt gólos hátránnyal zárta az alakulat. A második félidőben a nagy küzdeni tudásnak és akaratnak köszönhetően megfordították a sárga-kékek az eredményt, sőt a végén győzelemmel hagyhatták el a játékteret értékes bajnoki pontokat szerezve a tabella-szomszéd ellen.
Küzdelmes két pont a Plzeň ellen

„Értékes két pontot szereztünk egy nagyon nehéz mérkőzésen. Nem játszottunk ma jól, a győzelmünk az akaratunkon múlott.

Már a mérkőzés eleje rosszul indult, mert elvesztettük irányítónkat egy rossz talajfogást követően. Ennek következtében rögtönöznünk kellett, ami nem sikerült zökkenőmentesen.

Fegyelmezetlenek és dekoncentráltak voltunk, sok hibát vétettünk elöl és hátul egyaránt, amit a félidő eredménye is hűen tükrözött, hiszen öt gólos hátránnyal fordultunk. A második játékrész aránylag jól kezdődött, háromra feljöttünk néhány perc alatt, és a felénél már egál volt, ekkorra visszajöttünk a meccsbe. Védekezést váltottunk, és az emberfogásos taktikára ellenfelünk nem tudott mit lépni, és szép csendben a magunk javára fordítottuk a meccset.

Küzdöttünk, hajtottunk, ami ma elégnek bizonyult. Értékes két pontot szereztünk” – értékelte a találkozót Debre Viktor vezetőedző.

Mol extraliga 9. forduló
2021. november 3. szerda 18:00
DHC Plzeň - HC DAC Dunaszerdahely: 24-26 (17-12)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?