Jelenlegi hely

Kulináris csodák a városi tanítónapon

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, március 30 - 09:13 | Oktatás
Immáron második alkalommal tették a dunaszerdahelyi Városi Tanítónapot gasztronómiailag is felejthetetlenné a Vidékfejlesztési Szakközépiskola vendéglátóipari tanulmányi szakon tanuló diákjai.
Kulináris csodák a városi tanítónapon

Földes Jolán mesternő   vezetésével az iskola tankonyhájában több órán keresztül zajlottak az előkészületek, készültek a finomabbnál finomabb ételkompozíciók.

A pedagógusok ünnepére temérdek pazar hidegtálat készítettek. Ízlésesen kínált sonkatálakból és házias ízvilágú hústálakból, gazdagon megrakott sajttálakból és többfajta majonézes salátából válogathattak az ünnepeltek. Természetesen desszertből sem volt hiány, mutatós pohárkrémek, ellenállhatatlan süteménykreációk és szemet gyönyörködtető gyümölcstálak várták a város tanítóit, nevelőit, óvodapedagógusait.

Az ünnepség helyszínén is az iskola diákjai biztosították a színvonalas felszolgálást, üdítőt és kávét, valamint  a pohárköszöntőhöz italt kínáltak. Munkájukat Kovács Éva mesternő koordinálta.

Az ízgazdag falatokat nagy elismeréssel fogadták az állófogadás ünnepeltjei. Az intézmény igazgatóságát örömmel tölti el, hogy diákjaik ismét nem mindennapi kulináris élményt biztosítottak Dunaszerdahely pedagógusai számára.

-kl