Jelenlegi hely

Kukkónia malacságok

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, január 19 - 09:58 | Színes
Ízlelje meg Kukkónia hagyományos ételeit! Február 16-án (szombaton) hamisítatlan csallóközi disznótorra várnak mindenkit a MOL Aréna mellett. Kiváló ételek, hazai ízek és remek hangulat várja az érdeklődőket.
Kukkónia malacságok

Régi szokás, hogy a disznótorra összegyűlik az utca népe, és segédkezik a munkában, később pedig együtt lakomázik és mulatozik a társaság. Idézzük fel együtt a régmúlt hagyományait!

A Kukkonia disznótor bőséges, zamatos reggelivel és ebéddel várja a látogatókat. A kínálatban olyan ellenállhatatlan finomságok szerepelnek, mint a disznótoros káposzta, a friss pecsenye, a hurka, a kolbász és a ropogós tepertő.

A nap folyamán disznótoros finomságok és füstölt termékek is kaphatóak lesznek a helyszínen. A MALACságokat követően kezdetét veszi a várva várt DAC-Slovan rangadó, valamint a MOL Aréna ünnepélyes átadása.

PROGRAM:

- Látványölés 9:00-től

- Bőséges Kukkonia reggeli: sült vér, friss toros máj, vesevelő, kolbász

- Így készül a csallóközi hurka! Tabačár Iván bemutatója

- Melyik a jobb kolbász? Novota Jani, Straka Gabi, Borbély Balázs, Szabó Ottó, valamint a Tankcsapda sztárja, Lukács László kolbászt tölt Bindics Imre vezetésével

- Kukkonia ebéd: disznótoros káposzta, sült kolbász, véres-májas hurka, tepertő, pecsenye, pogácsa, fánk

- Jó ebédhez szól a nóta - a remek hangulatról a PÓSFA zenekar gondoskodik

- Ki készíti a legjobb disznóölő káposztát? Szurkolói csapatok és csallóközi sportklubok versengése

- Szurkolói beszélgetés a Videoton Székesfehérvár 1985-ös, UEFA-kupa-döntős csapat sztárjaival: Disztl Péter, Horváth Gábor, Csongrádi Ferenc, Szabó József

- 16:00-tól DAC-Slovan rangadó

Találkozzunk idén is a Kukkónia MALACságokon!

Címkék: Kukkónia