Back to top

Közéleti sátor a 41. Csallóközi Vásárban

Publikálva: 2023, szeptember 13 - 10:23
Idén a megszokottaktól eltérően, több városi szervezet közös rendezésében valósul meg a civil sátor programja szeptember 21–23. között a dunaszerdahelyi 41. Csallóközi Vásárban. A városi sportcsarnokhoz közeli bejárat felöli közéleti sátorban zajlik majd – idén először – a Csemadok Szabadegyetem a Vámbéry Ármin Csemadok alapszervezet kezdeményezésében. Színes program várja majd az érdeklődőket a helyszínen, a Szlovákiai Magyar Írók Társasága dedikálással egybekötött könyvárusítása az Írók Dunaszerdahelyen program keretén belül valósul meg, továbbá bemutatják a Szlovákiai magyar szép irodalom 2023 antológiát is, valamint beszélgetések lesznek a jelenlévő szerzőkkel. Társszervező a Pázmaneum polgári társulás, illetve a Dunaszerdahelyen működését megkezdő MCC – Mathias Corvinus Collegium.
Közéleti sátor a 41. Csallóközi Vásárban

A programok között biztonságpolitikai előadás, a digitális gyermekvédelem fontosságát kiemelő beszélgetés, a Mécs Lászlóról újonnan megjelent kötet bemutatója, táncház és nyílt harcművészei edzés is tarkítja a csütörtöktől szombatig tartó rendezvényt.

A részletes programot a szervezők rövidesen közzéteszik. 

A rendezvényt Dunaszerdahely város önkormányzata is támogatta.

(dszi)

 


A vásár programjait itt tekintheti meg, illetve minden más, a 41. Csallóközi Vásárt érintő hírt és információt pedig itt olvashat el.

A Csallóközi Vásárba pedig ingyenesen el tud jutni a városi kisvonattal, amelynek itt találja a menetrendjét!

Ezt már olvasta?

Cookies