Back to top

Kovács Kata Zsófira emlékeztek a karatésok

Publikálva: 2023, szeptember 25 - 08:41
Az idén Nyárasdon rendezték meg a Kovács Kata Zsófia emlékversenyt, amely a Seishin Karate Klub Gálája is egyben. A klub ezzel a versennyel őrzi Zsófi emlékét, aki fél életét a karatéval töltötte, és kitartása példamutató a többi karatéka számára is!
Kovács Kata Zsófira emlékeztek a karatésok

Zsófi tiszteletére a verseny a megnyitó előtt egyperces néma csenddel kezdődött.

A megméretésre 4 országból (Magyarország, Horvátország Lengyelország és Szlovákia) 18 klub több mint 170 tagja nevezett; a Seishin Karate Klubból közel 40 nevezés érkezett.

A versenyt Bacsó László, Nyárasd polgármestere nyitotta meg. Köszöntötte a megjelent versenyzőket és szülőket, és megköszönte, hogy Nyárasd község adhat helyszínt ennek a nagyszerű rendezvénynek. Köszönetet mondtak még Polák Lászlónak, Zsófi szülőfaluja, Ekecs község polgármesterének, aki szintén támogatta a rendezvény létrejöttét.

Markovics János, a Seishin Karate Klub vezetője megköszönte  Nagyszombat megyének, mint az emlékverseny fő támogatójának, a szponzoroknak és a szülőknek, hogy támogatták ennek a nagyszabású rendezvénynek a létrejöttét. Köszönetét fejezte ki a klub edzőinek, Hupian Kristínának, Markovics Ádámnak, Trenčík Nikolasnak és Vígh Larának a kitartó munkájukat.

A küzdelmek három küzdőtéren zajlottak. A gyerekek lelkesen és színvonalas küzdöttek, kifejezetten látható volt a fejlődés az előző versenyhez képest, és ez jópár embernél meg is hozta az eredményt.

Dunaszerdahelyről Bíró Bendegúz már az idei 6. aranyérmét gyűjtötte be két nagyon szép győzelemmel!

A Seishin Karate Klubból 11 főnek sikerült első helyen végeznie. Név szerint: Tercs Máté, Lukovics Mónika, Leboda Máté, Lakatos Tamás (Ekecs); Bíró Bendegúz, Kubicska András, Hansen Axel (Dunaszerdahely); Forró Júlia, Forró Leila, Veselá Emma, Sárai Csongor (Keszegfalva).

Második helyen végeztek a klub következő tagjai: Ujj Nadin, Kiss Zalán, Hansen Péter (Dunaszerdahely); Csölle Kincső Viktória (Ekecs); Papp Alex, Forró János (Keszegfalva).

Harmadik helyen végeztek: Bogyai Dorka, Lukovics Enikő (Ekecs); Ujj René, Lavu Botond, Soós Marcel, Polin Zsófia,  Kubicska Simon, Yaseen Hussein (Dunaszerdahely); Derján Anna, Veselá Anna, Laboda Lilli (Keszegfalva).

Seishin Karate Klub

Ezt már olvasta?

Cookies