Back to top

Köszönjük Önöknek, hogy ismét rekordot dönthettünk!

Publikálva: 2020, január 1 - 12:16
A dunaszerdahelyi városi médiát működtető Perfects Rt. portálja, a négy éve működő dunaszerdahelyi.sk a 2019-es évet is nagyon pozitív mérleggel zárta: látogatottsági adatai újra rekordot döntöttek.
Köszönjük Önöknek, hogy ismét rekordot dönthettünk!

Portálunk a kezdetektől a hasonló jellegű médiumokhoz képest kiemelt olvasottsággal működik, ám a 2019-es évben az egy évvel korábbi adatokhoz képest is 46,68%-os növekedést könyvelhetett el az oldalmegtekintések számában. Ez azt jelenti, hogy Önök, kedves Olvasóink, összesen 3 619 024 oldalt nyitottak meg az elmúlt 365 napban a dunaszerdahelyi.sk felületein.

Mindez 2019-ben közel egymillió egyedi oldallátogatást jelentett, vagyis az átlagos látogató 4 oldalt olvasott el, ha az oldalra érkezett.

A legnépszerűbb tartalmak ezúttal is a Csallóközi Vásárhoz kötődtek, de a közhasznú információk és a mások megsegítségéről szóló írások is nagy érdeklődésre tartottak számot. Továbbra is a 35-44, valamint a 25-34 év közötti korosztály alkotja olvasóink legnagyobb hányadát, s a dunaszerdahelyi.sk látogatóinak kétharmada a korábbi évekhez hasonlóan hölgy.

Immáron közel 69 százaléka az olvasóinknak mobilról tájékozódik, amely további 5 százalékos növekedést jelent 2018-hoz képest, miközben a számítógépről érkezők már csak a teljes olvasói közeg negyedét alkotják. Szlovákia és Magyarország mellett 2019-ben a harmadik legtöbb olvasónk az Egyesült Államokból érkezett, mögöttük Csehország, Ausztria, Németország, Norvégia, Erdély (Románia), az Egyesült Királyság és Szerbia van az első tízben. Összesen 162 országból kattintottak tavaly a dunaszerdahelyi.sk oldalaira.

„Először is szeretnék a magam és a kollégáim nevében minden kedves Olvasónknak, Nézőnknek boldog, egészségben gazdag új évet kívánni. Ami a városi média tavalyi évét illeti, a statisztikai eredmények azt mutatják, sikeresek voltak a portál tartalmi szintjén meghozott változások, amelyek az alapját jelentették az idén tervezett fejlesztéseknek. Az ősszel indított kérdőíves felmérésünk, a személyes találkozások nagyon sok hasznos információt nyújtottak számunkra, s ezek alapján fogjuk még inkább az Önök igényeihez igazítani tartalomszolgáltatásunkat. Egy dolog azonban biztosan nem változik. Továbbra is közérdekű információkat kívánunk nyújtani és beszámolni arról, ami városunkban történik” – mondta el az eredmények és a tervek kapcsán Rajkovics Péter, a városi médiát működtető vállalat igazgatója.

A szeptemberben indult online olvasói kérdőívünk november végén zárult, a nyereményjátékban résztvevők december második felében az általuk megadott e-mailes elérhetőségre kaptak visszajelzést a díjak átvétele kapcsán. A nyereményjátékok sora pedig már holnap ismét elindul, elég csak Facebook-oldalunkat figyelni. A felmérés eredményei kapcsán pedig a Dunaszerdahelyi Hírnök januári számában olvashatnak majd részletes elemzést.

Ami a közösségi oldalainkat illeti, a Facebookon immáron több mint 15 ezer kedvelővel rendelkezünk, miközben tovább növekszünk a megváltozott szabályozások közepette,  hirdetések nélkül, de egyre több dunaszerdahelyi találja meg portálunk Instagram oldalát is.

„Ez utóbbi felület azért is fontos, mert szeretnénk minél több 25 év alatti fiatalt is megszólítani dunaszerdahelyi tartalmainkkal. Ennek jegyében a jövő héten egy videós pályázatot is indítunk, illetve rövidesen gyakornoki programunkat is el kívánjuk indítani. Emellett számos újdonságra számíthatnak az olvasók és a DSTV nézői. Ezek közül az első a Dunaszerdahelyi Hírnök tartalmi és grafikai megújulása lesz, januárban. Ennek során is az Önök véleményére, hozzászólásaira kívántunk szakmai választ adni, s továbbra is várjuk majd a pozitív és negatív kritikát egyaránt. Megpróbálunk majd ezekből is tanulva fejlődni.”

Ezt már olvasta?

Cookies