Back to top

A korlátozások idején is a turizmus fellendítéséért dolgoznak

Publikálva: 2021, március 20 - 16:23
A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség az elmúlt időszakban a járvány ellenére folytatta a régió turizmusának népszerűsítését, hogy amint a szabályozások engedik, ismét turistákkal teljen meg a gyönyörű vidékünk, ezzel is segítve a helyi gazdaság újraindítását.
A korlátozások idején is a turizmus fellendítéséért dolgoznak

Dunaszerdahely városa idén első alkalommal kapcsolódott be szeptember 22-én 9 és 15 óra között az Autómentes nap keretében a Klímabarát közlekedésért elnevezésű országos akcióba. A Fő utcán ezen az autómentes napon a környezetbarát kerékpároké, rollereké volt a főszerep.

A turisztikai központunkból az érdeklődők e-rollereket kölcsönözhettek, így is kipróbálva ezt a divatos közlekedési eszközt.

Szövetségünk ősszel pályázatot hirdetett, amelyben a Csallóközt legjobban jelképező emléktárgyát kerestük. Az ajándéktárgyak kivitelezője a Sátor Space lesz, az alistáli Sátor fivérek, akik a tojástérkép ötletet álmodták meg.

A Nagyszombati Kerületi Idegenforgalmi Szövetség (KOCR) októberben nyilvános pályázatot hirdetett logójának és alapvető vizuális identitásának megtervezésére.

November közepén új logót választott a @kraj_zazitkov a csaknem 164 versenybe került terv közül.

Az OOCR októberben elindította hivatalos Youtube-csatornáját is, ahol egyre több videó jelenik meg.

https://www.youtube.com/channel/UC4hE23v7kmDMRDz3R4Yx7uw/featured?view_as=subscriber)

Emellett pedig honlapunk (www.ostrovzitny.sk) is további tartalommal bővült.

A járvány hozta korlátozások után a dunaszerdahelyi turisztikai központ megújult környezetben várja az érdeklődőket, az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

  • információ Dunaszerdahely és egész Csallóköz turisztikai látványosságairól,
  • kerékpárútjairól,
  • szálláslehetőségeiről,
  • éttermeiről,
  • ajándéktárgyak, térképek árusítása,
  • e-roller kölcsönzése

Ezt már olvasta?

Cookies