Back to top

Koncertkavalkád vár a vásár látogatóira pénteken

Publikálva: 2023, szeptember 21 - 16:44
Ma megnyílt a 41. Csallóközi Vásár, sok érdekes programmal, jobbnál jobb zenékkel. De mindezt lehet fokozni! Íme a pénteki programajánlónk!
Koncertkavalkád vár a vásár látogatóira pénteken

Pénteken is délben indul a vásár színpadján a program, ezúttal is a fiatal tehetségek bemutatkozásával kezdünk, mégpedig a Kodály Zoltán Alapiskola sorakoztatja fel ifjú tehetségeit. 13.00 órától Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László nótáznak, majd 14.00 órától Ambrus Lelkes Simona interaktív gyerekprogramja szól – elsősorban az ifjabb korosztálynak. Az Apák zenekar lép színpadra 15.00 órától, őket pedig a közkedvelt Opera Trió hölgykoszorúja követi 16.00-tól. A Flash zenekar 17.00 órától tér vissza, azaz: Flash is Back.

A Republic csap hatalmas bulit 18.00 órától, 19.30-tól pedig a R3D ONE Táncstúdió kápráztatja el a közönséget.

Sokak kedvence, a TNT 20.30-tól hozza el Dunaszerdahelyre a Titkos üzenetet, utánuk Fenyő Miklós csavarja fel a szőnyeget 22.30-tól.

A fiatalabb generáció kedvelt rockbandája, a Phoenix RT éjféltől csap a húrok közé, ezzel lezárva a pénteki koncertek sorát.

 


A vásár programjait itt is megtalálja, illetve minden más, a 41. Csallóközi Vásárt érintő hírt és információt itt olvashat el.

A Csallóközi Vásárba ingyenesen el tud jutni a városi kisvonattal, amelynek itt találja a menetrendjét!

Ezt már olvasta?

Cookies