Back to top

Kiszakított kapuháló, kirúgdalt műfű, szétszórt szemét – ez marad a hétvégi „sportolók” után

Publikálva: 2022, május 12 - 13:58
Sajnos egy ismert „dunaszerdahelyi szokásról” volt kénytelen újabb posztot közzé tenni a Szabó Gyula Alapiskola igazgatósága. Kiszakított kapuháló, kirúgdalt műfű, szétszórt szemét – ez marad a hétvégi „sportolók” után a pályáikon. „Mi (Szabó Gyula Alapiskola) igyekszünk folyamatosan karbantartani a sportpályánkat, rendszeresen, főleg a hétvégék után szedjük az Önök által itt hagyott szemetet, hogy tanulóink – az Önök gyermekei – kulturált körülmények között tudjanak, játszani, tornászni, sportolni” – fogalmaz az igazgatóság.
Kiszakított kapuháló, kirúgdalt műfű, szétszórt szemét – ez marad a hétvégi „sportolók” után

„Mi (Szabó Gyula Alapiskola) igyekszünk folyamatosan karbantartani a sportpályánkat, rendszeresen, főleg a hétvégék után szedjük az Önök által itt hagyott szemetet, hogy tanulóink – az Önök gyermekei – kulturált körülmények között tudjanak, játszani, tornászni, sportolni.

A napokban saját anyagi forrásból, lehetőségeinkhez mérten felújítjuk a műfüves pályánkat. A szakadt kapuhálót leszereltük, megerősítettük a védőhálókat, pedig nem mi szaggatuk szét…

Önöktől (bárkik, akik rálépnek a pálya fűjére, koptatják azt, fiatalok és idősek, helyi és környékbeli polgárok, gyermekeiknek egyéni edzéseket tartó szülők, alkalmi focicsapatok stb.), akik már második éve Dunaszerdahely Városának köszönhetően ingyen és bérmentve használják iskolánk műfüves pályáját, elvárjuk, hogy járuljanak hozzá a pálya felújításához.

A saját kapuhálónk már nem fog az Önök rendelkezésére állni, szeretnénk megóvni a bombalövésektől.

Össze lehet dobni az árát, meg lehet venni vagy megrendelni az interneten… a felszerelését mi vállaljuk … és majd az elkövetkező 2-3 évben mi is használni fogjuk. A kapu méretei: 4 x 2 m, mélysége fent 0,8 m, lent 1,5 m. 

Addig is legyen ügyes az a kapus…” 

Ezt már olvasta?

Cookies