Jelenlegi hely

Kire bízd a gyermeked?

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, június 7 - 17:21 | Színes
Családanyaként szüntelenül egyensúlyozni próbálsz az élet számos területén, hogy mindenütt helytállj? Dolgozol, bevásárolsz, ügyeket intézel, vezetet a háztartást viszed a napi rutint - mindezt nehéz egy napba belezsúfolni. Nem csak nehéz, hanem egyben kimerítő is. A Fun & Care csapata a hét minden napján a rendelkezésedre áll, hogy a segítségedre legyen. A gyerekek mellé felelősségteljes, vidám, gyerekszerető dadust küld, aki vigyáz a kicsikre és minőségi időt tölt el velük.
Kire bízd a gyermeked?

Tudom, hogy nagy fejtörést okoz egyes tennivalókat elintézni gyerekekkel az oldalatokon. Nem mindenkinek adatik meg egy elérhető nagyi vagy egy szívélyes, megbízható szomszéd, akire számítani lehet. Ilyenkor egy sürgős elintéznivaló is komoly logisztikai feladatnak bizonyul. Pedig sokszor csak néhány szabad órára lenne szükséged, de nincs a látókörödben senki, akire nyugodt szívvel rá mernéd bízni a gyerekeket, akár csak néhány órára…

Veled is megesett már, hogy:

A munkahelyeden is fejtörést okoz, hogy oldj meg egy-egy óvodai vagy iskolai szünetet, hogy legyen, akivel a gyerekek otthon és biztonságban vannak? Gyorsan el kell intézned valamit, de nincs kire bíznod a gyereket? Netán pici még a babád, de félállásban már vissza kell menned dolgozni, de a kicsit még nem akarod bölcsibe adni? Elmennél tornázni vagy vacsorázni a barátnőiddel, sörözni a fiúkkal vagy csak egy romantikus estére vágytok a pároddal?

Mindenre van megoldás!

A csapatom és én mindent megteszünk annak érdekében, hogy Te, kedves szülő, távolléted alatt biztonságban és a megfelelő kezekben tudd a gyermekedet. Odaadással és teljes felelősséggel vigyázunk a gyerekre. A legfontosabb számunkra, hogy a kicsik jól érezzék magukat, Ti pedig ne csak lássátok, hanem tapasztaljátok is, hogy megfelelő kezekben hagyjátok őket.  Rugalmas időbeosztással a családok egyedi igényeit figyelembe véve, mindig egy bébiszitter jár a gyerekekhez, akit már megszoktak – így nekik is könnyebb, hogy minden alkalommal egy ismerős mosolygós arcot látnak, ami az altatásnál is egy nagy előny. Folyamatosan képezzük magunk, hogy a tanultakat a kicsikkel töltött idő folyamán kamatoztatni tudjuk. A facebook oldalunkon (facebook.com/funandcare.eu) egyre bővülő ajánlásokat olvashattok azoktól a családoktól, akiknél már jártunk.

Ha bármilyen kérdésed van a bébiszitter fogadással kapcsolatban, pl. hogyan működik, mennyibe kerül, milyenek a lányok, akik a Fun & Care csapatát erősítik, vagy, hogy ki vagyok én, aki ezt az egészet megálmodtam, ne habozz és kérdezz bátran! Keress minket a facebookon vagy hívj telefonon és én készséggel válaszolok minden felmerülő kérdésedre!

Ne habozz segítséget kérni, ha túl sok a teendő, hiszen a gyerkőcöknek nyugodt és megpihent szülőkre van szükségük!

Üdvözlettel, 
Jucus, a Fun & Care vezetője

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk