Back to top

Kikapcsolódást, pihenést, szórakozást kínálunk – Önöket is várjuk

Publikálva: 2018, július 4 - 07:01
A dunaszerdahelyi Thermalpark kedvelt turistacélpont, de városunk és a tágabb régió lakói szintén előszeretettel pihennek a strandfürdőben.

Télen is sokan látogatják a fürdőhelyet, de nyáron hétről hétre megtelnek a medencék és környékük. Horváth Katalin, a termálfürdő menedzsere tájékoztatta portálunkat az idei nyár programjairól, újdonságairól.

„Ahogy azt már az elmúlt években megszokhatta a fürdő közönsége, jó idő esetén az idén is folytatódnak a hétvégi kulturális és szórakoztató programjai, melyek megszervezésében és megvalósításában nagy szerepe van Takács Tímeának. Ilyenkor régiónk énekesei, táncosai, ének- és tánccsoportjai mutatkoznak be a strand vendégei előtt. Igyekszünk színes műsort kínálni, hiszen a népdaloktól és nótáktól kezdve a countryn keresztül a mai slágerekig többféle zenét hallhatnak, néptáncot, modern táncot egyaránt láthatnak látogatóink. Nagy népszerűségnek örvendenek a Szlovákiai Kisállattenyésztők Dunaszerdahelyi Alapszervezetének kisállat simogatói, ahogy a tavon látható modellhajók bemutatója, vagy éppen az erőemberek versengése is. Mindezt az idén is tervbe vettük, és reméljük az időjárás is megengedi megvalósításukat” – kezdi a tájékoztatást Horváth Katalin.

A fürdő által szervezett programok szerves részét képezik a nyár elejétől egészen szeptemberig jelen lévő animátorok napi programjai. A naponta, reggel 10-től egészen délután 6 óráig tartó programok közt gyermek és felnőtt egyaránt talál kellemes szórakozást és kikapcsolódást nyújtót, hiszen relaxációs torna, aquagym, játék, minidisco szerepel műsorukon.

Elsősorban a hotel lakói részére, de az esti órákban fürdőzők számára is újdonság, hogy a fürdő területén található bárok és éttermek közül négy – kedden, pénteken és szombaton – hosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket, egészen este 11 óráig. Némelyik bár saját programot is kínál a látogatóknak. Például július első szombatján a Hawaii Bár tervez este hét órától magyar nótás estet, melyen Vontszemű Zoltán és zenekara játsszák a mulatós nótákat. A KLIKKout pedig az idén is megszervezi Midsummer Partyját, mégpedig július 27-én, pénteken.

„A programok mellett két újdonságot is el tudunk mondani a strandról. Az idén új típusú nyugágyak és napernyők várják a pihenni vágyókat. Hasznos, színes, üde színfoltjai lesznek a fürdőnek. Bővítettük a rakodóhelyek számát is, a tobogánok mellett további 165 szekrénykébe helyezhetik el holmijukat a fürdő vendégei.

A tavaly bevezetett klubkártyát is csak ajánlani tudom vendégeinknek. Mindössze 1 eurós áron válthatja azt ki az érdeklődő, ugyanakkor nagyon sokrétű a felhasználhatósága. A kártyára feltöltött összegből megvásárolhatja a belépőt, majd a chipes karkötőjével párosítva felhasználhatja készpénz nélküli fizetésre, azzal szinte minden terméket és szolgáltatást megvásárolhat. A fürdő területén lévő három terminálnál ellenőrizheti egyenlegét, valamint ezeken a pontokon – akár bankkártyával is – tölthet rá további összeget. A kártyán lévő pénzösszeg nem veszik el, azt a további látogatás alkalmával is használhatja a vendég. A kényelmes fizetési lehetőség mellett különböző kedvezményekben is részesül a Clubcard tulajdonosa. A Thermalpark honlapján megtalálható a havonta nyújtott kedvezmények listája (http://thermalpark.sk/sk/clubcard), így például: ingyen tobogánozás a gyerekeknek, kedvezményes masszázs belépő, két fürdőjegy vásárlása esetén a második jegyet ingyen kapja a tulajdonos, vagy a vásárolt menü mellé egy ingyen csapolt ital” – tette hozzá a fürdő menedzsere.

„Úgy gondolom, azok a programok és fejlesztések, amelyeket kínálunk, joggal teszik közkedveltté a Thermalparkot, amit az évről évre emelkedő látogatószám is alátámaszt. Mi igyekszünk kellemes szórakozást, megfelelő helyszínt biztosítani a pihenésre, hogy látogatóink örömmel térjenek vissza hozzánk” – zárta szavait Horváth Katalin.

Ezt már olvasta?

Címkék: Thermalpark
Cookies